X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

28 de zile de poveste la Targul de Craciun de la Sala Dalles

 

by Oana Grecea

Dragilor, de-acum ar trebui să intrăm în atmosfera sărbătorilor, iar primul pas este făcut de Salla Dalles, care organizează a XVI-a ediție a Târgului de Crăciun. Pentru cadouri inedite, pentru o pată de culoare, pentru o atmfosferă de poveste merită să-i întâlniți pe cei care își doresc să vă încânte cu produsele lor.

Afis craciun 48x68mm-2013-tipar

Cam în fiecare an am trecut pragul târgului de Crăciun cel puțin odată pe parcursul celor 28 de zile. Odată mergi să vezi, odată să savurezi și cel puțin odată, să cumperi. Cum intrarea este gratuită, de pe 28 noiembrie până pe 24 decembrie veți avea răgazul să-i vedeți pe cei 96 de expozanți de top din zone diverse ale țării. Programul începe la 10,00 și ține până la 20,00 seara.

Iată câteva dintre cele mai interesante și inedite sugestii din ceea ce puteți găsi la Târgul de Crăciun de la Dalles:

* Dintre produsele „vedetă” ale Târgului se disting brăduții în miniatură, plantați în ghivece, ce pot fi dăruiți într-un ambalaj personalizat  din hârtie ecologică sau săculeți de iută, insotiti de un mesaj original. Un cadou inedit, natural și ecologic care va aduce multă bucurie celui ce-l primește.

* Pentru iubitorii de ceaiuri, cafele și ciocolată caldă, expozanții au pregătit zeci de sortimente aromate, pentru toate gusturile și preferințele, precum și porțelanuri fine din care pot fi savurate.

* Gurmanzii vor avea de ales dintr-o gamă gamă largă de produse din ciocolată, dulcețuri, siropuri și șerbeturi naturale, dulciuri gustoase din: marțipan, căsuțe de turtă dulce, acadele și alte delicii, terine și fois gras, condimente exotice și multe alte delicatese.

* Decorațiuni interioare, ornamente și accesorii specifice sărbătorilor de iarnă. Doar la Dalles veti afla care sunt cele mai noi tendințe în materie de decorațiuni de Crăciun, de la globuri de sticlă, până la ornamente din lemn, realizate manual, cu multă migală, pentru bucuria sufletului și a ochiului.

* Bineînțeles că nu puteau lipsi de la târg expozanții din zona de fashion, cu accesorii și bijuterii dar și cei cu produse cosmetice bio și jucării din lemn pentru cei mai cuminți copii.

Oricine este binevenit să simtă pulsul Sărbătorilor de Iarnă la Dalles, în inima orașului (Sala Dalles Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 18)

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!