X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Nov 29, 2012 - Proiecte in care cred    2 Comments

A venit momentul sa daruim. Propunere: prin ShoeBox

 

Doresc să vă fac și eu cunoscută campania inițiată de Shoebox.ro și Blogal Initiative, care vor să aducă bucurie copiilor Așezământului social Sfinții Arhanghel “Mihail și Gavriil.

Orice aveti prin casă, neperisabil, pentru băieți și fete între 2-18 ani poate fi pus într-o cutie de pantofi frumos împachetată.

Nu lipiți capacele pe cutii. Completați numele si adresa de email pe tabelul care vi se va inmana la fiecare locatie, pentru ca sa puteti fi anunțați unde și la cine a ajuns cutia voastră.

Termen limita:
15 Decembrie 2012, ora 18:00

Unde se colectează cutiile?

Dacă sunteți din București si doriti sa va alaturati acestui proiect, mergeti la sediul BlogalInitiative – Calea Grivitei 33, et. 1, ap.4, interfon 004C, sector 1, Bucuresti.
Persoana de contact: Loredana Pricopie, tel. 0731.336.829, mail: contact@blogalinitiative.ro. Luni – vineri 9.00 – 17.00. Iar daca nu sunteti din Bucuresti, dati click aici pentru a afla mai multe detalii despre locatia din orasul vostru.

Etichete: 

Cine vrea să ajute la împărțit pliante?

Echipa Blogalinitiative vrea să facă cunoscut proiectul și să strângă cât mai multe cadouri, însă este destul de mică și are nevoie de ajutor. Pentru detalii, le puteți fi alături pe 4 decembrie la evenimentul #reloadedsmile, în Open Pub. Mai multe detalii despre eveniment, găsiți aici.

Așadar, dacă doriți să vă alăturați acestei inițiative, trimiteți un email la contact [at] blogalinitiative. ro, cu subiectul “ Doresc să împart pliante”. Acolo veți discuta toate detaliile ( zona, ora etc).

Mai multe detalii puteți afla aici și aici.

2 Comments

  • avatar

    Multumim:)

  • avatar

    Tovarasii 2.0 de la care invat zilnic cate ceva derspe branding, marketing, social media, comunicare & pr. Chinezu pentru ca este un tovaras de nadejde in lumea 2.0. Cati ca el mai sustin cultura romaneasca si campaniile cu premii pentru micii bloggeri asa ca noi? Si i-am demonstrat-o ca suntem multi cei carora ne pasa de el

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!