X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Feb 25, 2014 - Review de produs    No Comments

Activia Cereale Integrale, formula noua

 

by Oana Grecea

Este vorba despre o lansare de produs, o informare, ca să știți din capul locului. Cred în produsele Activia dar această campanie de relansare a iaurturilor are o componentă care-mi place: Mihaela Rădulescu, ”Maestra stării de bine”, o persoană care inspiră prin stilul de viață sănătos pe care îl are.

Deci, un stil de viață sănătos implică și un mic dejun sau o gustare eficiente, iar iauturile Activia au o combinație numai bună în acest sens: grâu, orz și ovăz, de data asta cu 25% mai mult decât în vechile ambalaje. Iaurtul se găsește tot la 125 ml (pe motiv că este ușor de transportat și că asta este cantitatea ideală pentru un mic dejun, deși dacă vă place cu siguranță v-ați dori o cantitate dublă). Dacă aș vrea să fac o prăjitură cu iaurt, un dressing ori tzatiki mi-ar trebui câteva ”borcane” bune…

KV Relansare Activia Cereale Integrale_resize

Noua gamă include cinci variante de produs: Activia Cereale integrale Musli; Activia Cereale integrale germeni de grâu; Activia Cereale integrale Musli și căpșuni; Activia Cereale integrale fructe de pădure și Activia Cereale integrale Musli și piersici.

Cu ce e mai special iaurtul Activia și ce conține el? Conține fermenți și bacteriile probiotice Bifidus ActiRegularis, bacterii prietenoase izolate din produse lactate care  contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale.

Consumatorii de Activia pot participa la un concurs online, pe  site-ul www.cerealeintegrale.activia.ro, unde pot să-și creeze propriul iaurt Activia. Premiul constă într-o rochie realizată de un designer român sau iaurt pentru o lună de zile. Vă puteți înscrie, poate aveți plăcuta surpriză să și câștigați!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!