X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Acum exista harta cabinetelor pediatrice – pedimap.ro

 

de Oana Grecea

V-ați întrebat vreodată încotro să vă îndreptați când aveți copilul bolnav? Care ar fi cel mai apropiat spital sau medic pediatru? Ei bine, dragi părinți, acum aveți la dispoziție o platformă – http://pedimap.ro/ – gratuită, care are înscrise/trecute, toate spitalele din București și aproape toate cabinetele medicale de familie sau pediatrice, de stat sau private.

Acum, deși înscrirea este gratuită, nu toți medicii au răspuns afirmativ cererii de înscriere, de aceea pe site se găsesc trecute circa 200 de de cabinete din toate sectoatoarele Capitalei, dar nu toate! La conferința de lansare a acestei platforme – realizată de compania Abbott – noi jurnaliștii am fost destul de cârcotași în a găsi ”chichițe” platformei care este lăudabilă prin utilitatea ei și perfectibilă pe măsură ce medicii se înscriu sau pe măsură ce se primește feed-back de la părinți. Eu una chiar vă încurajez să căutați medicul de familie sau pediatrul copilului pe această hartă ca să vedeți dacă este în listă, dacă locația este corectă sau numerele sunt cele bune. Și dacă nu găsiți, poate aruncați o vorbă medicului la prima vizită să se înscrie, pentru că informațiile și baza de date cu astfel de medici nu poate fi decât utilă actualilor sau viitorilor părinți care cu siguranță se întreabă care este cea mai apropiată locație de blocul/casa unde locuiesc. Platforma te lasă să cauți și după numele străzii, și după numele medicului sau după dotările cabinetului.

Intrați pe http://pedimap.ro/ și faceți un mic research, un feed-back  (la adresa suport@pedimap.ro) e binevenit pentru un site utilitar aflat la început. Un share pentru prietenii părinți e și mai util, aici e una din ”chestiunile” în care toată lumea câștigă…

Pedimap.ro este dezvoltat pe o platformă google care situează pin-ul în funcție de adresa completată de către medic. În consecință, corectitudinea localizării pe hartă depinde de gradul de corectitudine și de detaliu al informațiilor oferite de medicul ce completează câmpurile respective pentru localizarea pe hartă.

Deci, go… în căutare de medici pediatri apropiați de voi. Cu http://pedimap.ro/ găsești ”drumul cel mai scurt către sănătatea copilului tău”!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!