X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Am fost la lansarea Gorenje by Starck, electrocasnicele oglinda

de Oana Grecea

Colecția cea nouă de la Gorenje nu se cheamă așa (electrocasnice oglindă) și este rezultatul designerului Philippe Starck care le-a proiectat ca o reflexie a noastră. La prima vedere (fără testare că nu a fost cazul) ele îmi par aparate bibelou, pe care să le ții perfect curate ca să îți poți vedea imaginea în ele.

Gorenje are însă avantajul și experiența de peste 20 de ani în domeniul electrocasnicelor de top și noile modele lansate beneficiază de tehnologii înalte (eficiente, consum scăzut etc). Noua gamă completă de cuptoare incorporabile, sertare termice, cuptoare cu microunde, plite, hote, frigidere, sertare și panouri de decor pentru mașini de spălat vase beneficiază de un design modern (în măsura în care îți place să te reflecți și tu și urmele tale).


via GIPHY

Cuptoarele Gorenje by Starck vin cu un sistem de ventilație inovator care garantează circulația optimă a căldurii, asigurând astfel gătirea simultană pe mai multe niveluri, fără a se realiza transfer de mirosuri și arome. Alimentele preparate vor fi acum mai sănătoase, ingredientele păstrându-și intacte textura, gustul și calitățile nutritive. Toate cuptoarele cu microunde sunt echipate cu Tehnologia Inverter, care permite o distribuție uniformă a energiei pe bază de pulsații. Ca urmare, alimentele își mențin toate vitaminele, mineralele și fibrele, iar timpul de preparare este mult mai scurt.

Tehnologia XpandZone cu care este dotată plita cu inducție permite transferul eficient al căldurii de la plită la vasul de gătit, oferind totodată mai mult spațiu pentru vase mai mari. Funcția PowerZone îmbunătăţeşte performanţele plitei cu inducţie, utilizând doar 25% din energia consumată în mod obișnuit.

Hotele Gorenje by Starck sunt echipate cu un senzor de înaltă generație, AdaptTech, care detectează nivelul de impurități, abur și umiditate, reglând viteza ventilatorului în mod automat. Sistemul inovator de aspirare a aerului optimizează consumul de energie și în același timp reduce semnificativ zgomotul.

Tehnologia IonAir cu care este încorporată noua versiune de frigidere oferă umiditate optimă și temperatură ideală în fiecare compartiment, asigurând prospețime de durată alimentelor. Totodată, sistemul de monitorizare AdaptTech analizează obiceiurile de utilizare a dispozitivului.

Noua linie de electrocasnice, Gorenje by Starck are ca elemente distinctive ale colecției oțelul inoxidabil și sticla reflectorizantă, o îmbinare perfectă ce introduce noi standarde în materie de electrocasnice de bucătărie.

Am și eu din gama Gorenje un cuptor cu microunde incorporabil (voi scrie despre electrocasnicele mari din bucătărie peste puțin timp) și un mixer de mână despre care am scris aici. Când mi-am căutat electrocasnice le-am admirat gama de design retro (vintage/rustic) însă la cuptoare spre exemplu nu aveau posibilitatea să coci în paralel mai multe tăvi și lipseau alte facilități existente la modelele cu design modern.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!