X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Nov 10, 2012 - Bucatareala    No Comments

Amestescul bucatarului

 

PONT. Nu e nimic sofisticat, este vorba doar de un amestec pe care Chef  Dumitru Bucșă (de la Hotel Pullman) il foloseste la toate mancarurile pe post de condiment: la supe, ciorbe, fripturi, peste (poate mai putin la dulciuri).

Notati: 1 kg sare (de masa, sau de mare, cum doriti), 200 g piper macinat si 20 g nucsoara. Aceasta aroma se potriveste delicat la toate mancarurile. Eu vreau sa profit si sa ma apuc sa-l prepar.

Acest secret l-am aflat la worskopul de fotografie culinară organizat de F64,Lumea rețetelor și Hotel Pullman Bucharest World Trade Center

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!