X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Antreprenor din plata altora

La 34 de ani, Lucian Butnaru are experienta antreprenoriala de peste 14 ani. A pornit afacerile fara bani, dar cu mult entuziasm si viziune de viitor. Si-a vândut prima firma de software (Akela) si acum este cofondator la Zebra Pay, companie ce intermediaza plati electronice pentru consumatori finali. 

In calitate de actionar minoritar, Butnaru a plecat la drum cu Zebra Pay alaturi de alti doi actionari. Pornita la inceputul lui 2010, afacerea a avut nevoie de finantare constistenta, iar cei trei au mai cooptat (spre sfârsitul anului) un al patrulea actionar. Pentru un start-up, dezvoltarea este elementul cel mai important si mai greu moment.

Filosofia sa este bazata pe motivatie. “Daca iti doresti un lucru si numai lucrul ala il visezi noaptea, cu siguranta vei gasi o forma sa ajungi la rezultatul final”, spune el.

Cum a ajuns milionar in euro si cum gandeste strategia unei firme noi, aflati citind articolul din revista BIZ. Pentru vizualizare faceti click pe poza.

Lucian Butnaru este pasionat de fotografie si are un site pe care il puteti gasi aici.

 

Materialul este inscris in concursul national de blogging de pe http://blogalinitiative.ro/.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!