X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Mar 15, 2014 - Proiecte in care cred    1 Comment

Atelierele de antreprenoriat (1). Viziune si atitudine antreprenoriala.

 

by Oana Grecea

Astăzi a început primul Atelier de antreprenoriat (un program al Fundației Romanian Business Leaders) dintr-o serie de șapte, ținute sămbăta, odată la două săptămâni.  Eu particip aici ca urmare a faptului că am câștigat bursa pusă la concurs de Răzvan Pascu, condiția fiind să relatez în timp real de la fața locului. Cum îmi place să scriu și să împărtășesc cu voi ce aflu/învăț de la alții, zic că ”rolul” mi s-a potrivit mănușă.

Ziua de astăzi – 15 martie este cea dedicată Viziunii și atitudinii antreprenoriale și îl are ca trainer pe Silviu Hotoran, managing director la GKTI Semper Human. În partea a doua a zilei invitați vor fi Virginia Oțel, comunication Leader la Garanti Bank (unul din sponsorii care a susținut cu o bursă aceste ateliere) și Enayati Wargha, fondatorul clinicilor Regina Maria, căruia am avut onoarea să-i iau interviu pentru revista BIZ.

Sunt foarte curioasă să aflu cum trebuie să vadă lucrurile un atreprenor și ce blocaje trebuie să depășească.

Despre Ateliere puteți afla mai multe și pe pagina lor de Facebook.

Fundația Romanian Business Leaders, fondată sau inițiată din câte știu de Mihail Marcu (MedLife) cuprinde peste 300 de lideri din diverse domenii, antreprenori și manageri, care și-au propus să schimbe în bine România, dincolo de așteptările ca ”statul” să facă ceva pentru noi, pentru antreprenori sau angajați. Prin acțiunile lor își doresc să ajute la schimbarea în bine a lucrurilor care trag înapoi țara noastră.

Fundatia Romanian Business Leaders este o organizatie apolitica, neguvernamentala si non-profit, infiintata in iulie 2011. Obiectivul sau este sa conecteze liderii din mediul privat intr-o maniera productiva, pentru a face Romania o tara mai buna pentru business. In acest fel, va deveni .

1 Comment

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!