X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Atelierele de antreprenoriat la final, sau intalnirea cu oameni care-ti dau aripi

 

by Oana Grecea

Am fost parte dintr-un grup, am făcut parte dintr-o echipă, am cunoscut oameni minunați, deschiși, entuziaști, dornici de a ieși din starea de confort dată de calitatea de angajat.

Fundația Romanian Business Leaders (RBL), inițiatoarea acestor Ateliere de antreprenoriat ne-a pus la dispoziție traineri și antreprenori de renume de la care să învățăm, cu care să discutăm și să ne consultăm. Nimeni nu ne-a promis bani și rezultate fără muncă, fără relații, fără networking și fără… îndrăzneală!

Dacă ar fi să o iau de la capăt și să mă înscriu pentru a petrece o sămbătă întreagă, odată la două săptămâni, aflând povești interesante și povești inspiraționale de leadership, nu aș azita. Așa că, dragi cititori care parcurgeți aceste rânduri, îndrăzniți să vă înscrieți, faceți un efort și o să vedeți cum e să-ți depășești limitele, să-ți pui mintea la contribuție dincolo de ce te-ai gândit inițial, să lucrezi în echipă și la sfârșit să ții un picth! Atelierele continuă și următoarele înscrieri se pot face oricând, pentru ediția din septembrie – octombrie 2014. Participarea la un atelier costă 220 lei/persoană. Am apreciat faptul că oameni cu businessuri serioase, cunoscute, și-au sacrificat zilele de week-end pentru a veni să ne împărtășească voluntar din experiența lor. Pentru că toți  cei implicați în activitățile RBL participă voluntar/gratuit la programele fundației.

Este indicat să vii/să te înscrii atunci când ai o idee concretă de business iar pe parcurs să încerci să documentezi afacerea conform cerințelor trainerilor. Pentru că la final, cursul ținut de Bogdan Tudor – CEO & Founder la Class IT Outsourcing se încheie cu un plan de afaceri (modelul propus de el se găsește aici) și chiar cu un pitch, ținut în fața unei audiențe ca la emisiunea ”Arena Leilor”, și asta pentru că din juriu au făcut parte Dragoș Anastasiu (Eurolines/TUI România), Codruț Nicolau – Retail Comercial Strategy Director la Unicredit Țiriac Bank și Bogdan Tudor.

Mi-ar plăcea să vă pot povesti curând despre afacerile colegilor mei, pentru că acum știu, orice afacere aflată la început are nevoie de susținerea necondiționată a oricui e dispus să ajute. Unii o fac mai mult (ca cei de la Romanian Business Leaders – RBL), alții mai puțin, dar o vorbă bună și un share nu strică niciodată.

Mulțumesc pentru oportunitate RBL și pentru norocul de a întâlni colegi cu care voi colabora cândva.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!