X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Biblioteca bloggerului roman (infografic)

 

by Oana Grecea

Dacă vreți să știți ce cărți s-au citit în 2013 de către cei care au bloguri/site-uri si postează (uneori) și despre cărți, la inițiativa lui Chinezu (alias Cristian China Birta) s-a făcut o centralizare a acestor lecturi. 

Întâi am scris fiecare din cei 123 de bloggeri care au vrut să povestească despre ce cărți au citit, câte un post pe blog. Numărul celor care au răspuns a fost impresionant, grație notorietății lui Chinezu. Apoi, alți câțiva prieteni l-au ajutat să centralizeze, iar Cristian Florea este autorul infograficului de mai jos.

Despre cărțile citite de mine am scris în articolul Lecturi care m-au îmbogățit în 2013. Niciuna din cărțile cuprinse în infografic nu face parte din ceea ce am lecturat eu anul trecut (excepție face Adina Nedelea, cu romanul Șoseaua Cățelu 42, pe care l-am citit pentru că am făcut parte împreună cu alții din juriul concursului Augustin Frățilă). Faptul că citesc altceva decât majoritatea nu știu dacă este de bine sau de rău, cert este că acum sunt curioasă să parcurg titlurile semnalate în infografic. Orice ați prefera voi, eu vă îndemn doar să citiți, pentru că lectura ne îmbogățește oriunde ne-am afla pe scara socială. Inspirați-vă și citiți!

biblioteca_bloggerului_roman_infografic

 

(sursa foto deschidere: http://weheartit.com/entry/26911196)

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!