X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Oct 8, 2015 - Bucatareala    No Comments

Biscuitii digestivi de la McVitie’s pentru ceaiul sau cheescake-ul meu

de Oana Grecea

V-am mai spus că bloggerii și jurnaliștii sunt privilegiați că află primii de produse sau mărci noi, ori de rebranduirea lor. Așa se face că am făcut cunoștință cu McVitie’s, primii biscuiți digestivi din lume, creaţi în Anglia în anul 1892. Se pare că românii aleg gustări cu un conținut ridicat de fibre, proteine și cereale integrale, astfel că un pachet de McVitie’s este tocmai potrivit. Eu îi prefer la ceai și fac cheescake cu biscuiți digestivi, deși nu i-am încercat încă pe aceștia.

Aceşti biscuiţi fără arome artificiale sau coloranţi, produşi cu făină de grâu, faina integrală şi bicarbonat de sodiu, bogaţi în fibre (3,6%) şi elemente nutritive sunt cei mai îndrăgiţi biscuiţi englezeşti și se află în topul preferinţelor consumatorilor din peste 100 de ţări. În Marea Britanie, biscuiţii digestivi sunt consumaţi cu ceai, în Suedia sunt savuraţi cu brânză, iar în Italia cu cafea, la micul dejun. Cei mai mulţi însă au descoperit noi posibilităţi de a-i consuma, cum ar fi în cheesecake, budincă sau fursecuri (ca mine.. :)) )

McVitie’s te invita sa „Descoperi originalul”

Odată pornită campania de popularizare a brandului de biscuiți, iată la ce vă puteți aștepta. Pe parcursul lunii octombrie, în diverse spaţii publice din Bucureşti şi în cadrul Academiei de Studii Economice, McVitie’s va desfăşura campania „Descoperă originalul”, ce va consta în acţiuni de cunoaştere a brandului şi degustare sortimente disponibile în România, cu posibilitatea de a câştiga premii tentante.

Sortimententele McVitie’s disponibile în România sunt McVitie’s Original Digestive, McVitie’s Dark Chocolate Digestive, McVitie’s Milk Chocolate Digestive, McVitie’s Digestive Light. Biscuiţii McVitie’s Digestive pot fi achiziţionaţi din principalele lanţuri de magazine din ţară Billa, Cora, Carrefour, Auchan, Profi şi Selgros şi în benzinăriile Mol, OMV, Lukoil la preţul recomandat de 6.00 – 6.90 lei. Pentru a fi la curent cu noutăţile, accesaţi www.mcvities.ro şi  https://www.facebook.com/mcvitiesromania/timeline.

Evenimentul a avut loc într-un cadru drăguț și ne-am putut prosti cu poze făcute în locații din Londra. Vă las mai jos câteva exemple…

foto Amelie     CabinafotoAmelie_9    McVities-0127_resize     McVities-0128_resize     McVities-0026_resize

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!