X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Biz, o campanie cu mult Buzz

 

Mă adresez acum doar celor care sunt în core targetul meu. Nu, nu m-am repoziționat, vreau doar ca povestea despre campania ce precede Zilele Biz, cel mai mare eveniment de business și comunicare, să ajungă numai la cei interesați!

Urmăriți reclamele? Dacă da, înseamnă că sunteți personajul potrivit pentru a participa la Zilele Biz. Aveți o funcție de conducere? Poate chiar voi le comandați? Atunci, ei bine, sunteți în core-targetul Biz. Mi-ar plăcea să-i întâlnesc pe toți cei care iubesc comunicarea, marketingul, social media și antreprenoriatul la Zilele Biz, la Howard Johnson, în noiembrie (12-16). La oricare din zilele de care sunt interesați: antreprenoriat, inovație, management, CSR sau media și marketing. Iar comunicarea să fie de ambele părți, a speakerilor dar și a participanților (prin întrebări).

Să constatăm împreună, cum privesc oamenii, de fapt, comunicarea. Cât de bun e loggo-ul, cât buzz a creat campania… Pentru a 11-a ediției a celui mai mare eveniment de business, Next Advertising a gândit (ca și anul trecut) spotul tv, dar și campania de print și outdoor. Vă invit să vizionați clipul de anul acesta și să vă dați cu părerea la eveniment.

Revista de afaceri Biz organizează, de 11 ani, un eveniment mereu proaspăt și cu speakeri interesanți. Mai multe detalii despre participanți puteți afla pe www.zilelebiz.ro.

Campania inițiată de echipa Biz și pusă la punct de Next Advertising cuprinde un spot TV în varianta de 30 și de 50 de secunde, execuții de print, outdoor și bannere web.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!