X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Cartea in asteptare – campanie pentru cititorul potrivit

 

”Șoseaua Cățelu nr 42” (de Alina Nedelea) este cartea pe care vreau să o donez în cadrul campaniei ”Cartea în așteptare”, inițiativă a editurii All la târgul de carte Gaudeamus. Mergeți acolo și dacă nu vă permiteți să cumpărați (mai ales elevii și studenții) puteți exersa bucuria lecturii primind o carte de la cei care au donat.

Am citit cartea Alinei Nedelea în anul în care a fost înscrisă la concursul național ”Augustin Frățilă” și chiar dacă nu a câștigat a fost una din cele care mi-au plăcut cel mai mult. De un timp o urmăresc pe Alina și pe Facebook și-mi place cum scrie și cum gândește, iar cartea reflecă exact spiritul ei. Un fel de jurnal al adolesecenței ei rebele din care poți învăța multe dar poți afla și cum era viața tinerilor pe vremuri.

Soseaua Catelu 42

Despre campania All si Cartea în așteptare citiți în comunicatul de mai jos:

În perioada 18-22 noiembrie 2015, Grupul editorial ALL va fi prezent la cea de-a XXII-a ediție a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învățătură. Cu această ocazie, va fi lansată ediția a doua a campaniei Cartea în așteptare, o campanie socială și culturală inițiată de ALL cu sprijinul Rock FM, bookblog.ro, Revistei LZR și al Universității din București.

Cartea în așteptare este un proiect care încurajează lectura și cultivarea interesului pentru cărți în rândul tinerilor.

Nu toți cei care vor să citească au bani de cărți. De aceea, Grupul editorial ALL le oferă cititorilor darnici prilejul de a-i ajuta pe elevi și studenți să descopere bucuria lecturii. Cei care vizitează standul ALL de la Gaudeamus pot cumpăra o carte care le place, plătind doar jumătate din preț, cu condiția să o lase la raftul special amenajat, în așteptarea cititorului potrivit.

Dăruieşte bucuria lecturii @Gaudeamus!

  1. Alege o carte care îţi place din standul ALL @Gaudeamus.
  2. Plăteşte jumătate din preţul de stand la casă.
  3. Las-o în raftul Cartea în aşteptare special amenajat în standul ALL.

Elevii și studenții se vor bucura de cărțile din acest raft.

La finalul Târgului, cărțile rămase în raftul Cartea în așteptare vor fi donate bibliotecii Colegiului Național “Gheorghe Lazăr” din București.

348 de cărți au fost donate la Bookfest 2015 în cadrul primei ediții a campaniei Cartea în așteptare.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!