X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Oct 10, 2013 - Ganduri    No Comments

Cartile de vizita, o necesitate sau un moft?

 

by Oana Grecea

Personal, recunosc, găsesc mult mai ușor o persoană dacă i-am vizualizat cândva cartea de vizită. Niciun contact salvat în telefon (mereu am avut telefoane care se mișcă în reluare) nu mă ajută mai rapid decât datele de pe un astfel de ”carton”.

Pentru că în curând voi face o schimbare în viața mea și voi avea ceva mai mult timp de blog (nu știu alții cum sunt, dar eu de când am blogul am scris doar seara spre noapte și doar posturile le-am promovat ziua) m-am gândit că e nevoie să mă recomand cumva. Pentru asta am apelat la o firmă de servicii tipografice online din Iasi – Advice Media – care mi-au pus la dispoziție spre alegere cele mai frumoase modele transparente (am constatat că astea sunt în trend) ca să pot ieși în lume cu haine noi.

Așa că iată dragilor cum mă prezint vizual. Despre blogul meu de familie puteți citi la rubrica ”Despre” sau vă spun eu aici despre ce veți găsi dacă răsfoiți site-ul. Scriu despre proiecte în care cred (de familie, gastronomice, culturale sau sociale), despre cărțile pe care le citesc, despre lucruri/oameni care merită promovați și uneori despre bucuriile de zi cu zi, prilejuite de un copil. Sau despre ce mă frământă pe mine în societatea aceasta ca și despre micile rețete pe care le încerc pentru familia mea sau pe care le gust în vizită la alții. Adică despre universul în care se învârte un om normal, cu un job extraordinar de frumos.

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!