X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Dec 2, 2012 - Concursuri    No Comments

Casa Panciu

 

Casa Panciu (http://www.casapanciu.ro/vinuri-magazin/sagio-3)

CASA PANCIU se află în mijlocul podgoriei domneşti din Codrii Sârbilor şi este moştenitoarea tradiţiilor seculare ale podgorenilor din Dealul Sârbilor, care l-au determinat prin vinurile lor, pe domnitorul Gheorghe Duca să aşeze viţa de vie pe sigiliul Moldovei şi au oferit iubitorilor de şampanie, strugurii pentru prima “şampanie” românească.

Despre vinurile Casei Panciu obținute la poalele Munților Vrancei, în Crama Natura puteți citi mai multe aici.

Pentru gama Sagio – vinuri oferite drept premiu în acest concurs – selectăm strugurii din anii cei mai buni, din soiurile de calitate înaltă Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră sau Fetească Albă. Vinul obținut este maturat în baric cel puțin 12 luni.

În 2012, Casa Panciu a lansat o gamă de produse naturale sub brandul „Ana are”. Această gamă cuprinde dulceţuri şi sucuri care conţin doar elemente naturale, fără aditivi sau îndulcitori. În cazul dulceţurilor zahărul a fost înlocuit cu suc de mere.

Sucul produs în Vrancea este 100% natural, în procesul de fabricaţie a acestuia nu se adaugă apă şi niciun fel de conservant sau îndulcitor. Metoda de conservare folosită este pasteurizarea. Produsele pot fi achiziţionate dintr-o serie de puncte de desfacere, dar şi online, accesând www.casapanciu.ro sau www.anaare.ro. Transportul este gratuit în cazul comenzilor care cuprind minim şase produse.

Pentru a fi la curent cu noutățile firmei, puteți urmări constant pagina de facebook http://www.facebook.com/CasaPanciu

Casa Panciu oferă 3 premii, fiecare premiu fiind constituit dintr-un Sauvignon Blanc by Sagio (30 lei/bucata), Cabernet Sauvignon & Fetească Neagră by Sagio (30 lei/bucata) și o cutie de 3 l suc de mere ”Ana are” (fără zahăr sau conservanți, obținut din mere din soiurile Fuji, Elstar și Ionagold și conservat prin pasteurizare): 21 lei/cutia. Total valoare: 81 lei/premiu. 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!