X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Casa Rusu imi ofera o alternativa serioasa la scumpetea din Ikea

 

de Oana Grecea

Ei bine, da. O firma romaneasca, prezenta de mult pe piata si de la care cu siguranta ati cumparat/comandat ceva mobila vine acum pe piata si cu decoratiuni, iar pana la sfarsitul anului va avea mai multe obiecte de interior pe langa mobila. 

Ikea, magazinul meu preferat pana acum vreo doi ani (de cand lucrurile mi se par ori inaccesibile ori sub orice critica de proaste daca sunt ieftine) are un concurent serios in Casa Rusu care incearca sa produca intern celelalte obiecte ce tin de casa si s-ar putea chiar sa deschida si o fabrica pentru asta.

IMG_6103_resize

Deocamdata, decoratiunile lor le gasiti in nou deschisul magazin Casa Rusu din Colentina (langa Carrefour Colentina), unde pe langa mobilier au lansat si noul brand propriu de decoratiuni si obiecte de uz casnic, Cassima. Cand spun obiecte de uz casnic as remarca paharele deosebite fabricate in Cehia (cine e mai celebru in sticla decat cehii) dar dupa un model propriu – simplu si elegant-, fete de masa nu foarte inflorate cum gasesti mai peste tot, plante decorative extrem de naturale.

Si am mai apreciat ceva la compania asta romaneasca cu antreprenori din Timisoara, faptul ca incearca sa lucreze si sa faca totul intern – de altfel unul din actionari a spus ca in Romania chiar e mai eficient sa internalizezi totul – si au apelat pentru amenajarea magazinului la designerul Adela Parvu, jurnalist de casa si gradina cu specializari pe design interior. Impreuna cu Adela si echipa Casa Rusu magazinul din Colentina a fost amenajat cat mai aproape de realitatile romanesti, cat mai util pentru un cuplu in cautare de mobila, perdele si alte accesorii, fara sa isi mai doreasca sa alerge in sapte locuri si sa uite culoarea dupa care erau in cautare (cum se intampla adesea cand nu iei totul dintr-un loc).

din 3131_resize

Pentru ca mai bate gandul sa fac ceva schimbari cu casa voi inaugura cu aceasta ocazie si o categorie noua pe blog, cea de Casa si Gradina, unde voi scrie doar din experientele mele si despre firmele de care aflu in documentarile mele pentru cele necesare Casei Ideale.

Nu stiu daca voi cumpara de la Casa Rusu, dar stiu ca ce am vazut mi-a placut si faptul ca au mai mult decat mobila ma face sa-i vizitez chiar si in Colentina, zona aflata la capatul celalalt al orasului pentru mine.

Daca ati avut experiente placute sau neplacute cu Casa Rusu mi-ar placea sa le aud, oamenii par deschisi sa tina cont de ce spun clientii.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!