X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Nov 17, 2014 - Concursuri    6 Comments

Castiga o invitatie dubla la spectacolul “E atat de rau, ca-i bine!”

 

UPDATE: Castigatorii celor doua invitatii duble la spectacolul “E atat de rau, ca-i bine!” sunt: Anton Hermina si Amanda Cristina! Felicitari! Va voi contacta pe mail pentru detalii. Ne vedem pe 4 decembrie!

Hai sa vezi “cel mai supărat spectacol de comedie”, care va avea loc pe 4 decembrie, ora 19,00. Îți ofer două invitatii (duble) la spectacolul ”E atât de rău că-i bine!” (produs de Alin Panc și regizat de Octavian Strunilă), dacă-mi lași un comentariu scurt despre ultimul spectacol vazut (și la ce teatru) sau daca nu ai fost de mult timp și nu-ți amintești numele spectacolului, scrie de ce ai vrea să mergi acum. 

Mai multe detalii despre spectacol am scris aici.

Concursul ține între 17-21 noiembrie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 24 noiembrie (luni). Daca vrei, ne si putem vedea la spectacol, ca voi fi si eu acolo.

Multumesc si abia astept sa vad ce piese preferati!

6 Comments

 • avatar

  Noi 4 la Godot. 🙂

 • avatar

  Ultima piesa vazuta a fost ” Carnage” la Teatrul Rosu , iardiseara voi vedea “Amalia Respira Adanc” la Palatul Sutu… si lista va continua 🙂

 • avatar

  Natură moartă cu nepot obez la Teatrul Odeon

 • avatar

  Interesant, si eu am vazut Carnage, cu Alexa Istrate si inca 3 colegi ai ei…

 • avatar

  Super piesa, vreau sa o vad pt ca am o perioada grea, in care am pierdut chiar si simtul umorului, poate ma va ajuta sa ma regasesc, eu acea persoana vesela si optimista, pe care se pare ca am reusit sa o pierd din pacate.

 • avatar

  Ultima piesa vazuta a fost la TNB : Barfe, zvonuri si minciuni, o comedie foarte interesant pusa in scena de Ion Caramitru, cu actori talentati precum Monica Davidescu, Silviu Biris, Gavril Patru, etc. Mi-ar placea mult sa merg si la aceasta piesa deoarece are in distributie actori tineri, ce merita cu siguranta atentia noastra.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!