X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Oct 4, 2013 - Bucatareala    No Comments

Cateva gadgeturi de bucatarie, by Gadget & Trends

 

by Oana Cosman, from Gadget & Trends Magazine

Că avem sau nu bani, nevoia de a fi în pas cu tehnologiile nou apărute și care ne fac viața mai ușoară, există. Prin urmare, pentru inspirație, vă semnalez apariția unui articol util, citit pe site-ul Gadegettrends.ro, cu titlul: Un Back to College digital – un frigider bun păstrează mâncarea de acasă.

Frigiderul şi cuptorul cu microunde erau cei mai buni prieteni ai studentului. Şi încă sunt, fie că staţi în apartamentul propriu, cu prietenii în chirie sau într-o cameră de cămin. Nu trebuie ignorate nici curăţenia sau spălatul rufelor, alte două probleme spinoase ale vieţii de student.

O tendinţă de creştere a vânzărilor odată cu începerea anului şcolar şi universitar se observă şi din datele centralizate de marii producători şi distribuitori din domeniu. Astfel, oficialii Sharp România raportează din februarie şi până la finalul lunii septembrie a acestui an o dublare a vânzărilor. “Pentru luna octombrie am estimat o creştere semnificativă a vânzărilor, targetând dublarea vanzărilor realizate în luna septembrie a acestui an. Şi la noi, ca şi în restul ţărilor europene, în ultimii ani se vede legătura dintre creşterea vânzărilor şi lansarea de produse noi. La începerea anului şcolar universitar se mai observă o uşoară creştere a vânzărilor pentru produsele electrocasnice entry level, din categoriile cuptoare cu microunde, frigidere şi maşini de spalat”, a precizat Bogdan Pasat, manager de vânzări şi marketing pentru Sharp România şi Bulgaria.

Azi e rândul electrocasnicelor, iar echipa Gadget&Trends Magazine are câteva propuneri pentru voi.

1. Cuptorul cu microunde, grill şi abur, Sharp AX1100, în care se pot folosi două nivele pe care se pot pune legume, pește, alte alimente, iar cu ajutorului aburului generat prin vaporizarea apei din tancul de apă, se pot prepara mese cu hrană sănătoasă. Acest produs are un nivel de preţ de 1.999 de lei.

Puncte forte: mănânci sănătos, câştigi timp

sharp

2. Cuptorul cu microunde Sharp R642, cuptor cu microunde 800W şi grill 1000W, full digital.

Conţine 8 programe, inclusiv funcţia de dezgheţare a alimentelor. Poate fi achiziţionat la preţul de 399 de lei.

Puncte forte: grill, operare electronică prin apăsarea butoanelor

 

3. Sharp R200 este modelul care oferă doar microunde, funcţionare mecanică prin butoane rotative. Preţul acestui cuptor cu microunde este de 299 de lei.

Puncte forte: preţ atractiv, calitate japoneză

4. Cuptor cu microunde Samsung MUSE,cu interior ceramic, ce împiedică transferul mirosurilor și apariția bacteriilor. Gadgetul Samsung are tehnologia inovatoare, TDS (Triple Distribution System) care distribuie undele uniform, din trei direcții, pentru a-i ajuta pe cei care doresc să prepare o masă delicioasă într-un timp extrem de rapid. Preţul este de 359 de lei.

Puncte forte: tehnologie avansată, preţ foarte bun

MUSE_005_resize

5. Frigider cu 2 uși, Sharp SJ-PT690, cu o capacitate de 431 litri a frigiderului şi 165 litri a congelatorului, echipat cu tehnologie Plasmacluster şi sistem hibrid de răcire, clasă energetică A+. Disponibil la un nivel de preț de 4.199 de lei.

Puncte forte: mâncarea se păstrază proaspătă mai mult timp, fără microbi, capacitate mare

 

6. Frigider Zanussi ZRA22800WA, cu o capacitate de 232 litri, clasa A+.  Are o capacitate mare, puteţi cumpăra toate alimentele de care aveţi nevoie o singură dată şi le puteti depozita cu usurinţă. De asemenea, puteţi depozita alimente congelate timp de maxim 12 luni. Preţul figiderului este de 849,99 lei.

Punct forte: preţ accesibil, spaţiu generos

 

Mai multe detalii despre gadgeturi de casă puteți citi aici.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!