X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Jan 27, 2014 - Ganduri, Review de produs    No Comments

Cateva teste pentru sanatatea femeilor

 

Informați pot fi și bărbații, doar că testele despre care am avut ocazia să aflu se adresează exclusiv femeilor. Prin urmare, acest articol le este dedicat tuturor celor care își permit să aibă grijă de sănătatea lor și poate nu au aflat, prin alte canale, de aceste produse utile, de prevenție, pentru cele care vor să depisteze la timp apariția unor afecțiuni din sfera genitală sau celor care vor să-și planifice o sarcină.

Mi-a plăcut că am participat la o întâlnire despre lansarea unui produs medical (organizată de White Pr și Mămica Urbană) dar am aflat lucruri și pentru suflet. Invitată a fost dr. Laura Dan de la Actavis, dar și Oana Stoianovici, coach, care au pus accent pe împlinirea femeii din toate punctele de vedere. O femeie puternică, ancorată în realitate dar și conectată cu pământul, este o femeie cu mai mari șanse de reușită, cu mai mari șanse de a se simți bine în pielea ei, feminină și dezinhibată în relațiile cu partenerul. Până în final, toate țin, se pare, după cum spune Oana de emoții, de pântec, de simțuri.

A te îngriji la interior îți va aduce beneficii și la exterior. Puteți încerca ședințe de coahing, yoga, sau orice altă terapie de relaxare, fără a exclude testele propuse de Ferlidona, care se pare că sunt mult mai eficiente și performante decât cele de acum nouă sau zece ani când am rămas eu însărcinată. Rata lor de precizie este de 99%. Gama Ferlidona (by Actavis) dedicată femeii include teste diagnostic și acid folic cu vitamine.

Testul de ovulație Ferlidona indică cele mai favorabile două zile pentru concepție, testul de sarcină are o precizie foarte mare la scurt timp după fertilizare iar testul pentru infecțiile tractului urinar asigură o identificare calitativă a unei posibile infecții urniare. Mai este și testul pentru pH vaginal, care ajută femeile să depisteze dezechilibrele mediului vaginal iar apoi să se adreseze doctorului, dacă e cazul.

Dacă vă doriți să aduceți pe lume un copil (în aceste vremuri stresante) s-ar putea ca aceste teste să vă fie foarte utile.

Despre produse și evenimentul de lansare au scris frumos și diferit Laura Frunză și Mămica urbană.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!