X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Nov 19, 2012 - Concursuri    No Comments

Ce am primit si ce am aflat… de la Nestle

 

Am primit ieri noile cerealele Nestlé Fitness de 550 g. Și pentru că supriza înseamnă că poți câștiga o vacanţă de shopping la Milano, m-am gândit să vă informez și pe voi! Excursia nu e gratis sau pe banii tăi de buzunar, ci vine însoțită, așa cum se cuvinte în capitala Modei, de 3.000 euro, cu care să-ţi achiziţionezi o garderobă de invidiat!

Așa că, mâncați cereale fitness la micul dejun sau ronțăiți-le toată ziua la birou, că aveți o șansă în plus să ajungeți la Milano cu bani de buzunar. Atenție, codul de bare din pachet poate fi găsit și căutat doar până pe 17 decembrie. Detalii se află pe www.pentrusiluetata.ro

Și iată cum sună oficial campania:

”Cu ocazia sfârşitului de an şi a apropierii sezonului de cadouri, cerealele Nestlé Fitness îţi premiază alegerile şi stilul de viaţă în cadrul campaniei „O garderobă de invidiat pentru silueta ta!”, care se desfăşoară până pe 17 decembrie. Astfel, fiecare pachet Nestlé Fitness de 550g conţine în interior un cod unic, ce odată înscris pe site-ul campaniei www.pentrusiluetata.ro îţi poate aduce premiul zilnic, un sistem NESCAFÉ Dolce Gusto, care să-ţi facă dimineţile mai uşoare, sau marele premiu, o vacanţă de shopping la Milano, plus 3.000 euro pentru cumpărături. Ce altceva ţi-ai mai putea dori decât dimineţi în care să te bucuri de micul dejun şi o garderobă nouă, care să-ţi pună în valoare silueta?

Şi dacă tot ai intrat pe site-ul www.pentrusiluetata.ro, nu pierde ocazia de a face testul care-ţi spune ce tip de cereale Nestlé Fitness se potriveşte stilului tău de viaţă. Cu un singur click, împărtăşeşte rezultatul prietenilor tăi de pe Facebook. Vor şti cu ce să vină data viitoare când îi inviţi la brunch!”

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!