X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Feb 12, 2013 - Familiale, Ganduri    9 Comments

Ce inseamna un premiu de blogger european

foto de la stanga la dreapta: Olivia Sgarbura, eu si Irina Baragoi. Multumesc pentru poza!

by Oana Grecea

Șapte jurnaliști și trei bloggeri au fost câștigătorii programului ”Reporter European” 2012, organizat de Reprezentanța Comisiei Europene și de Biroul de Informare al Parlamentului European în România. M-am numărat și eu printre câștigători, cu un loc trei la blogger european.

Temele care ar fi trebuit abordate erau impactul fondurilor europene în România, reforma politicii agricole comune și Anul european al îmbătrânirii active și al solidarității între generații. Eu am scris despre solidaritatea între generații, articolul Cine are bunici/parinti, nu e inca pierdut. A fost o provocare foarte mare pentru că ceea  ce am scris acolo am simțit și am trăit, iar faptele relatate sunt chiar adevărate.

Ce înseamnă pentru mine acest premiu:

Faptul că cineva a avut încredere în mine, în scrisul și în blogul meu. Le mulțumesc tuturor, mai ales că am aflat că anul acesta au fost cele mai multe înscrieri de până acum de când se organizează acest concurs.

Nu am mai luat demult un premiu, iar asta mă motivează să fac eforturi mai departe să scriu pe blog. (dacă blogul ar aduce și venituri, nu aș mai simți că munca în două locuri: job și site este atât de solicitantă).

Am cunoscut mai bine alte două fete bloggerițe, Olivia Sgarbura (http://joculorb.blogspot.ro/) – locul 1 și Irina Bărăgoi (http://www.irinabaragoi.ro/) – locul II. Îmi pare rău că nu merg în aceiași serie cu ele la Bruxelles, am fi povestit multe și am fi scris și mai multe pe blog, dar eu și în revistă.

Am aflat despre o multime de programe pe care le deruleaza Reprezentanta Comisiei Europene in Romania. Va invit sa la cititi pe site-ul lor.

Premiul sper să fie o garanție a calității pentru cei care organizează campanii.

Nu aveam în dotare o tabletă iPad și nici nu-mi permiteam una. Unde mai pui că am bucurat toată familia cu ea.

Voi vedea și Bruxelles-ul timp de 4 zile în aprilie sau mai.

 

Detalii despre colegii din presă premiați, puteți citi aici.

 

 

9 Comments

 • avatar

  Felicitari!! Iti tin pumnii pe mai departe! 🙂

 • avatar

  Felicitari, Oana!
  Nu stiu exact daca in lista ta de dorinte pe acest an era si acest premiu dar uite ca l-ai primit. Deci, anul abia a inceput si ai parte de surprize placute.
  Sa te bucuri de excursie!

 • avatar

  Ne bucurăm pentru tine Oana, felicitari!

 • avatar

  Felicitari!

 • avatar

  Va multumesc mult pentru urari. Cateodata, doar incurajarile iti dau energia sa mergi mai departe. Ramand datoare pentru ca va faceti timp sa fiti alaturi de mine. Multumesc din suflet.

 • avatar

  Ma bucur ca ti-ai facut blogul. Incet-incet, cu munca, o sa vezi ca o sa reusesti mai multe decat ai crezut vreodata.

 • avatar

  Felicitari, Oana! Talentul si perseverenta trebuie rasplatite! La cat mai multe postari!

 • avatar

  Knock knock!
  Poate ca nu vom povesti la Bruxelles dar cu siguranta mai putem povesti virtual pana la urmatoarea intalnire…

 • avatar

  Buna Olivia! Sigur putem vorbi. Poate comunicam mai usor pe facebook. Ma bucur ca mi-ai scris si multumesc inca odata pentru poza…

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!