X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Mar 14, 2013 - Ganduri    No Comments

Ce mai fac actorii din Friends?

 

by Oana Grecea

O știre Mediafax mi-a atras atenția în mod special. Am urmărit cu mare interes serialul Friends (despre care am povestit și pus multe poze aici) dar doar Jenifer Aniston și Courteney Cox au mai apărut în filme pe care le-am văzut și eu.

De Matt LeBlanc (Joey Tribiani din serialul “Friends/Prietenii tăi”), ajuns acum la 45 de ani nu știam mai nimic. Actorul, în prezent în vârstă de 45 de ani, a fost afectat de trecerea timpului. A încărunţit şi s-a îngrăşat.

Matt LeBlanc a mai jucat în “Îngerii lui Charlie”, “Ed”, “Toţi oamenii reginei” şi a avut câteva apariţii episodice în “Familia Bundy”.

matt-leblanc-large-picture       matt-leblanc-large-picture (1)

(sursa foto pentru fotografia lui Matt Le Blanc http://www.releasedonkey.com)

Courteney Cox (Monica din Friend) arată foarte bine chiar și la aproape 50 de ani. Actrița s-a despărţit de soţul ei, David Arquette, în 2010.

Courteney Cox şi Matthew Perry, actorii care i-au interpretat pe cei doi buni prieteni Monica şi Chandler, deveniţi soţ şi soţie pe parcursul serialului, vor juca împreună într-un episod din serialul al cărui personaj principal este în prezent Perry, “Go On”, scrie Daily Mail.

Cei doi vor fi, şi cu această ocazie, protagoniştii unei potenţiale relaţii amoroase. Courteney, de 48 de ani, va apărea în serial în pielea unei femei de care personajul lui Perry, Ryan King, s-ar putea simţi atras.

Episodul va fi difuzat în luna aprilie de televiziunea americană NBC. Aceasta va fi prima apariţie a celor doi actori într-o producţie TV de când le-au dat viaţă Monicăi Geller şi lui Chandler Bing în “Friends”.

courtney_cox1_300_400

(sursa: http://www.people.com/people/courteney_cox/0,,,00.html)

Courteney Cox şi David Schwimmer (Ross) au jucat împreună în serialul de comedie “Web Therapy” al Lisei Kudrow (Phoebe). Iar Kudrow, de 50 de ani, şi Jennifer Aniston (Rachel), în vârstă acum de 44 de ani, au apărut împreună în serialul “Cougar Town”, unde personajul principal este Courteney Cox.

Schwimmer a fost şi regizor pentru două episoade din “Joey”, serialul lui Matt Le Blanc în care acesta îşi continuă rolul din “Friends”.

Lisa Kudrow, interpreta lui Phoebe Buffay din iubitul serial “Friends/ Prietenii tăi”, rol care a consacrat-o pe plan mondial şi care i-a adus numeroase distincţii, inclusiv un premiu Emmy, face parte în prezent din producţia unui nou serial de comedie alături de o altă personalitate a televiziunii americane.

Kudrow, în vârstă de 50 de ani, în prezent protagonista şi producătoarea serialului “Web Therapy”, face parte din echipa de producţie a unei noi serii de comedie, alături de actriţa Jane Lynch, al cărei cel mai recent rol este cel din serialul “Glee”. Ca şi “Web Therapy”, noul proiect al Lisei Kudrow, “Dropping the Soap”, constă într-un serial online.

Născută în 1963 în Los Angeles, California, Lisa Marie Diane Kudrow a început să joace în 1994 în “Friends” rolul lui Phoebe Buffay. În film profesa ca maseuză şi îşi exercita cu dedicaţie pasiunea de a cânta la chitară şi de a scrie cântece cu versuri cel puţin bizare. Lisa este cea mai în vârstă dintre cei şase actori din serial, fiind prima dintre ei care a câştigat un premiu Emmy pentru prestaţia din serial (în 1997).

Personajul ei, Phoebe, a rămas însărcinată (prin inseminare) cu tripleţii fratelui ei în sezoanele 4-5 pentru a acoperi propria sarcină a Lisei.

După “Friends”, pentru Kudrow cariera de actriţă s-a îmbinat cu cea de producător şi scenarist, cum a fost pentru serialul HBO “The Comeback”, apoi pentru “Web Therapy” şi, mai nou, pentru “Dropping the Soap”.

Printre rolurile în filme interpretate de Lisa de-a lungul timpului se numără cele din “Romy and Michele’s High School Reunion” (1997), “Analyze This” (1999), “Dr. Dolittle 2” (2001), “P.S. I Love You” (2007) şi “Easy A” (2010).

Phebe la 50 de ani

 

 

 

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!