X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Clasic, Rustic sau Modern pentru o casa de vis?

 

Probabil că o casa de vis depinde de buget. Dar mai ține și de gusturi. Să folosesc elemente care sunt în armonie cu natura este tot ce îmi doresc pentru o casa pe pamant. Evident, proiecția începe de la cum gândesc exteriorul.

Chiar dacă cel mai apropiat moment în care aș putea ajunge să locuiesc la o casă pe pământ conform fanteziilor mele – este la pensie, provocarea venită de la Blogal Initiative și premiile puse în joc de la http://www.piatraonline.ro/ m-au provocat să mă gândesc mai devreme la asta. Iar pozele din folderul de existența căruia am mai pomenit, cu poze de casă, mi-a fost iar de mare ajutor. Pentru că aici salvez și tot salvez cele mai frumoase case dar și interioare. Dar pentru că Rock Star Construct are materiale apropiate de cele folosite în casa visurilor mele, m-am hotărât să particip și să dezvălui câteva imagini cu aplicabilitate pe produsele comercializate de ei.

Cum spuneam, apropierea de natural este ceea ce îmi doresc de la o casă, iar pe http://www.piatraonline.ro/ am găsit ardezie, piatră naturală, care “emană” căldură și se pretează unui design tradițional cu aparență de arhaic. Aceasta piatra se gaseste in culori variate: crem, ocru, verde, gri și negru.

Imaginile caselor care mi-au placut arata ca sunt facute din materiale ca ardezie, piatră naturală decorativă (pe care o găsiți și aici), piatră poligonală, cubică ori cărămidă aparentă.

[nggallery  id=22]

În casa visurilor aș avea nevoie de grătare de grădină ori șeminee, unde sa stai de vorba cu prietenii, sa te strangi cu familia la cele mai frumoase evenimente, sa petreci sarbatorile ori sa serbezi pe cineva drag. Imaginile vorbesc de la sine.

[nggallery  id=23]

Iar armonia unei case de vis vine și din folosirea principiilor feng-shui, care menționează aproape de fiecare dată grădinile cu sau fără fântâni. Am găsit pe site-ul http://www.piatraonline.ro/ câteva grădini pe care le-aș putea integra în casa mea de vis, dar cel mai mult mi-a plăcut gradina japoneza: http://www.piatraonline.ro/page.pasi-gradina-kavala-antic.html . Nu am putut salva poza, însă vă arăt și alte câteva imagini de grădini care ar putea face parte din casa mult visată.

[nggallery  id=24]

 

1 Comment

  • avatar

    O gradina nu este completa fara sunetul apei si de aceea este recomadata si adaugarea unei fantani arteziene in gradina.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!