X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Sep 3, 2013 - Concursuri    2 Comments

Concurs: 3 produse Bio de la Plafar

  Câștigă 3 produse Bio de la Plafar Retail în valoare de 80 de lei, dacă vii cu idei de folosire (retete) pentru aceste produse. Eu le-am folosit în pâine și am pus rețeta aici. Cele trei produse Bio sunt: Bioking făină integrală de alac – 1.000 g, Bioking amestec de șase cereale – 1.000 g. și Bioking semințe (nuci) cedru (pin) Siberian Bio – 100 g. PLAFAR RETAIL S.R.L. -  deține cel mai mare lanț de magazine cu produse naturale din România, situate în centre comerciale și stradal, în locații premium. În prezent, operează 33 de magazine. Portofoliul Plafar Retail - conține categorii diverse de produse: suplimente alimentare bio și naturale, cosmetice bio naturale, produse de alimentatie organica, ceaiuri, carti, aromoterapie, s.a. Comenzi de produse se pot face și pe site-ul companiei, la adresa - http://www.plafar.net/ Concursul se desfășoară în intervalul 3-13 septembrie iar câștigătorul va fi anunțat până pe 15 septembrie. Produsele vor putea fi ridicate dintr-un magazin Plafar apropiat zonei în care locuiți sau le veți primi prin poștă de la Plafar Retail. Câștigătorul celor mai originale idei de folosire a produselor va fi contactat pe email pentru detalii de adresă. Astept deci sugestiile voastre de retete cu faina de alac, ori cu mixul de sase cereale sau o reteta/intrebuintare pentru semintele de cedru (pin).

2 Comments

  • avatar

    Eu am o reteta de biscuiti cu seminte de pin care le plac tare mult copiilor mei.
    Ingredientele pentru aceasta reteta sunt :
    400g seminte de pin
    140g de zahar
    160g de martipan, maruntit
    coaja rasa de la o portocala
    2 albusuri
    130g faina care creste singura

    Incingem cuptorul la 180º C. Amestecam cu robotul de bucatarie 100g din semintele de pin, zaharul si martipanul, pana se obtine un aluat nisipos. Se adaugă coaja de portocala si albusurile si se amesteca din nou . Se adauga apoi faina, un praf de sare si se amesteca din nou.
    Din aluatul obtinut, se formează bilute care se trec prin semintele de pin intregi. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc pana se rumenesc usor.

  • avatar

    Multumesc pentru reteta. Pare foarte interesanta, poate o incerc si eu. Dar de unde iei faina care creste singura?

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

'