X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Dec 2, 2012 - Concursuri    31 Comments

CONCURS DE CRACIUN

 

UPDATE: Am extras castigatorii, iar acestia vor fi contactati pe e-mail pentru adresa si alte detalii. Acestia vor primi, dupa cum urmeaza:

Premii Halewood: 1. Alex

2. Corin

3. Ingrid C

Premii Vincon: 1. Cristina C.

2. Cristina Gvinda

3. Gheorghe M.

Premii Casa Panciu si Topoloveni: 1. Luminita

2. Doina Apostol

3. Mircea

Începând de astăzi și până pe 17 decembrie, puteți participa la un concurs cu premii de sezon: vinuri și suc de mere de la Casa Panciu, vinuri și spumant de la Cramele Halewood, magiun de prune, dulceață de Topinambur și zacuscă de la Topoloveni și un vin alb și unul roșu de la Vincon Vrancea. Până la sfârșitul concursului s-ar putea să mai am și alte premii.

Despre fiecare premiu în parte, adică produse și valoare, puteți citi aici:

Cramele Halewood (https://gandurisibucatareala.ro/cramele-halewood/)

Casa Panciu (https://gandurisibucatareala.ro/casa-panciu/)

Topoloveni (https://gandurisibucatareala.ro/topoloveni/)

Vincon Vrancea (https://gandurisibucatareala.ro/vincon-vrancea/)

Mod de desfășurare:

Vă invit să-mi vizitați site-ul si pagina de facebook dar și pe partenerii mei care oferă produsele pe paginile lor de companie sau/și de facebook.

Pentru a intra în posesia unui premiu trebuie să fiți prieten al paginii de facebook http://www.facebook.com/GanduriSiBucatareala?ref=hl și să puneți în formularul de comment al acestui concurs un link cu unul din articolele din blogul meu care v-a plăcut mai mult. Este o modalitate prin care încerc să văd ce vă place să citiți.

Cine nu are link către un articol nu va putea fi declarat câștigător. Premiile vor fi expediate prin poștă pentru cei din provincie și personal pentru cei din București. Pe mail voi solicita câștigătorilor adresa de contact.

Valoarea premiilor:

Fiecare câștigător va primi vinuri și/sau gemuri de minim 50 lei și maxim 100 lei/premiu.

31 Comments

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!