X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Aug 28, 2013 - Concursuri    4 Comments

Concurs: Invitatie dubla la un concert Enescu + Castigator

 

UP-DATE: Invitația a fost câștigată de Diana Dobrescu care și-a dorit foarte mult să-i facă un cadou frumos mamei. Vizionare plăcută!

Câștigă o invitație dublă la cel mai important eveniment cultural internaţional organizat în România – Festivalul George Enescu, care a pus ţara noastră în circuitul cultural al elitelor mondiale.

Invitația vine de la unul din partenerii și organizatorii evenimentului, respectiv Rompetrol, și este pentru ziua de joi, 17.09, ora 17:00, la Ateneu.

Vei urmări LUCERNE SYMPHONY ORCHESTRA, dirijor: James Gaffigan; Solist: Truls Mork – violoncel. Din program: A. Dvořák – Concertul pentru violoncel şi orchestră în si minor op. 104 (B 191); A. Dvořák – Simfonia nr. 6 în Re Major op. 60 (B 112).

Pentru a câștiga această invitație trebuie să dai un like pe Facebook la pagina Împreună pentru fiecare și să lași un comentariu pe acest blog de ce dorești această invitație.

Concursul se desfășoară în intervalul 28 – 30 august, adică timp de 3 zile.

Invitația poate fi ridicată de la sediul Rompetrol (detaliile vor fi date pe mail câștigătorului).

Ediţia a XXI-a a Festivalului Internaţional “George Enescu” (1-28 septembrie 2013) este una deosebită. Sunt programate peste 150 de evenimente culturale, care vor avea loc la București și în mai multe orașe din țară: Arad, Bacău, Braşov, Craiova, Cluj, Iași, Oradea, Sibiu şi Timișoara.

4 Comments

 • avatar

  Mi-ar placea sa merg la acest concert, Dvorak este unul din preferatii mei.

 • avatar

  Fara indoiala, Festivalul Enescu este cel mai important si elegant eveniment care se desfasoara in Bucuresti. M-as bucura enorm sa fiu acolo la acest concert, ar fi o rara ocazie pentru mine. Multumesc!

 • avatar

  Mi-as dori aceasta invitatie pentru a-i face un cadou mamei mele , o fana a muzicii clasice de calitate, la implinirea frumoasei varste de 50 de ani :).
  Si bineinteles pentru a reintra in atmosfera magica a Ateneului

  Like paginii de facebook :nume: Dobrescu Diana

 • avatar

  Multumesc mult pentru premiu. La cat mai multe concursuri frumoase !
  Am trimis mail pentru a afla cum pot intra in posesia lui

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!