X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Cu ce se mai joaca un copil de zece ani?

 

de Oana Grecea

Am trecut cu Maria prin toate etapele jocurilor de pe piață, începând cu cele de construit, cele de tip puzzle, cele cu zaruri, Monopoly, Scrabble etc. Dar am constatat cu surprindere și plăcere că există ceva constant în viața ei: jocurile Lego!

La zece ani, cu greu mai faci copiii să se joace cu altceva decât cu tableta sau vreun joc pe computer sau tv. Așa că, atunci când am primit provocarea de a face un review unui joc ales de Maria dintr-o multitudine de jocuri aflate pe site-ul Toys Depot am fost plăcut surprinsă să văd că-și alege tot un joc Lego. Și mai surprinsă am fost când am văzut că undeva în subconștientul ei vrea să mă imite, adică să bucătărească, pentru că și-a ales un Lego Friends Brutărie, cu o mulțime de accesorii, inclusiv cuptor.

DSC00236_resize

Așa cum o să vedeți pe filmuleț – ea e mare fan Lego Friends singurul joc în opinia ei ”mai de fată”. Cred că am început să-i cumpăr din această gamă pe când era în spital cu meningită (acum vreo 3 veri). Ca să-i mai îndulcesc șederea i-am luat sau a primit mai multe jocuri din această gamă, inclusiv o căsuță din copac, o cofetărie și altele. Am văzut pe siteul celor de la Toys Depot (distribuitor autorizat Lego), că între timp au apărut o mulțime  de teme pentru acest joc. Dar în sfârșit personajele sunt fete (față de toți roboții și mașinile lego existente pe piață) și sunt puse în diverse ipostaze, care au legătură cu natura, casa, latura artistică sau feminină.

Hai să o vedem pe Maria ce are de spus despre joc:

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!