

Cum faci o salata Eisberg cu paste si peste (video)

by Oana Grecea
Video + fotografiile au fost făcute cu un aparat Sony NEX 5R.
Salata săptămânii este de la Eisberg, respectiv salată Chef (cu endivia, frisee, sfecla roșie, semințe dovleac), la care am adăugat paste și pește din conservă (Sardină). Eu am făcut o improvizație, pentru că aceste ingrediente le aveam deja în casă. Mai multă inspirație pentru toată familia dacă doriți alt fel de salate găsiți în rețetarul Eisberg, de aici.
Timp de preparare: 10 minute
Porții: pentru 4 persoane
Ingrediente:
Salată Chef de la Eisberg (cu endivia, frisee, sfecla roșie, semințe dovleac)
Câteva frunze de spanac din salata Baby Spinach
2 conserve de pește (ton mărunțit sau Sardină)
100 de grame de paste fierte
Dressing Caesars – 50 g din sticla de 250 g
Zeamă de lămâie, un strop de ulei de măsline Costa D’oro, sare și piper (după gust)
Jumătate de castravete
Mod de preparare:
Se desface întâi salata din pungă, se adaugă cele câteva fire de spanac (după gust cât de mult doriți), se presară sarea, apoi se adaugă conserva de pește, pastele fierte (conform instrucțiunilor de pe ambalaj, în funcție de ce tip de paste vreți să folosiți) și răcite, castraveții și zeama de lămâie. La sfârșit se adaugă dressingul Eisberg.