X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Cursuri de gatit by Laura Mihailescu

 

by Oana Grecea

Te-ai gândit ce cadou util să-i faci prietenului/prietenei tale? Un curs de gătit care începe în ianuarie poate fi o alegere potrivită. Eu garantez calitatea, pentru că pe Laura Mihăilescu, Food Creator la PrioriTea o cunosc și i-am luat un interviu drăguț aici.

Dacă v-ați gândit că este o idee bună pentru prietenii voștri pasionați de arta culinară, ori care vor să învețe să gătească ceva acasă, organizatorii pun la dispoziție posibilitatea de a achiziționa vouchere pe care să le faceți cadou! Plata pentru vouchere se face integral în momentul achiziționării lor. Acestea pot fi livrate de către organizatori oriunde în București și achitate ramburs sau prin transfer bancar.

De reținut!

Prima grupă începe pe 14 ianuarie, marțea, de la ora 18.30. A doua grupă începe sâmbăta, 25 ianuarie, de la ora 11.00. Cursurile se țin la Ceainăria PrioriTea, str. Romulus, nr. 41 (punct de reper – în apropierea Poliția Udriște/zona Unirii – Hala Traian) și se adresează, cu precădere persoanelor care gătesc de obicei acasă, sunt pasionate de arta culinară și vor să învețe mai mult. Dar nu este nimeni respins!

Ce-ai putea învăța la curs?

– Vei ști mai multe despre clasificarea alimentelor, noțiuni de chimie alimentară, standarde de calitate

– Vei recunoaște și vei învăța să lucrezi cu ustensile folosite în bucătărie

– Vei învăța și practica tehnici de preparare a alimentelor

– Vei nota și aplica în practică multe rețete și secrete

Structura cursului:

1. Introducere în gastronomie / Clasificarea materiilor prime – curs teoretic

2. Ustensile din bucatarie – curs teoretic

3. Tehnici folosite în bucatarie – curs practic

4. Blaturi, aluaturi, decor – curs practic – invitat special Pastry Chef Andreea Mihăilescu

5. Rețete și demonstrație de cooking – curs practic

6. Examen final (cu juriu) – primiți diploma de participare

7. Bonus! Curs de fotografie culinară!

Examenul final va fi… ca la Master Chef!

Costul cursului este de 480 de lei (se poate achita și în două rate, prima înainte de începerea primei ședințe, a doua cel târziu înainte de ședința nr. 4). În costul cursului sunt incluse limonada, ceaiul, cafeaua, apa, gustările pe care le veți savura în timpul cursului. Înscrierile sau cererile de vouchere se fac trimițând un email la adresa – rezervari@prioritea.ro cu mențiunea Curs de gătit.

Cursul va fi susținut, după cum vă spuneam, de Laura Mihăilescu, Food Creator la PrioriTea și blogger la Gastronomist, iar cei care i-au trecut pragul ceainăriei restaurant știu că la ea se mănâncă cu gust de casă, proaspăt, rapid și ingenios. Eu zic că aveți ce învăța dacă vreți să începeți 2013 sub alte auspicii sau să mai schimbați ceva în viața voastră. Gătitul și bucătăria pot fi momente de relaxare dacă știi cum să le iei…

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!