X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

De la exotic la original cu Joseph Hadad – interviul meu din revista BIZ

 

by Oana Grecea

(foto: Supa exotica de la restaurantul Joseph)

Vă povesteam încântată la sfârșitul lunii iunie (aici) de întâlnirea mea cu Chef Joseph Hadad la restaurantul său Joseph by Joseph Hadad.

Amănunte inedite am scris însă în interviul apărut în revista Biz nr 252. Chef Hadad este un om deosebit, un familist care își crește singuri cei trei copii după moartea soției sale. În bucătărie este inspirat de bucătăria franceză, dar cu toate acestea stă de 16 ani în România și a gătit în unele dintre cele mai mari restaurante. De ceva timp însă bucătăria mediteraneană și ingredientele proaspete s-au mutat în restaurantul propriu.

Dacă ar fi să urmeze exemplul cuiva, s-ar ghida după chef-ii pe care îi admiră, cu toții francezi: Alain Ducasse, Joel Robuchon, Paul Bocuse – 3 stele Michelin, Michel Roux – 2 stele Michelin (de la restaurantul londonez Le Gavroche).

Mai multe despre acest interviu citiți în revista BIZ nr 252, pe site-ul revistei – http://www.revistabiz.ro/de-la-exotic-la-original-de-la-josephla-hadad-1319.html sau aici.

tarta_lamaie

(foto: tartă cu lămâie de la restaurantul Joseph)

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!