

De post: Legume la gratar

by Oana Grecea
Porții: 3-4 persoane/o familie
Timp de preparare: 30 de minute
Această rețetă poate fi începută așa: întrebați fiecare membru al familiei ce legume preferă. Apoi mai adăugați și altele pe care le-aveți prin casă, dar totul în porții mici.
Eu am pus: dovlecei normali și zucchini, morcovi mici (congelați) și morcovi cruzi, mari, tăiați rondele, o vânătă, 5-6 ciuperci (ele sunt cele mai delicioase la grătar), varză de bruxelles, un buchetele micuț de conopidă, unul de broccoli, câteva boabe de mazăre și fasole, cum am rupt în pumn din punga din congelator. Mai mult pentru culoare și diversitate în farfurie.
Am trișat și am pus unt de data asta, dar se poate și ulei (de măsline), ca să fie de post.
Le lăsați la rumenit cât de mult vă este pe gust, după care puneți sare și piper.
Sunt delicioase! (chiar dacă gusturile sunt subiective)