X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Mar 30, 2013 - Bucatareala    No Comments

De post: Legume la gratar

 

by Oana Grecea

Porții: 3-4 persoane/o familie

Timp de preparare: 30 de minute

Această rețetă poate fi începută așa: întrebați fiecare membru al familiei ce legume preferă. Apoi mai adăugați și altele pe care le-aveți prin casă, dar totul în porții mici. 

Eu am pus: dovlecei normali și zucchini, morcovi mici (congelați) și morcovi cruzi, mari, tăiați rondele, o vânătă, 5-6 ciuperci (ele sunt cele mai delicioase la grătar), varză de bruxelles, un buchetele micuț de conopidă, unul de broccoli, câteva boabe de mazăre și fasole, cum am rupt în pumn din punga din congelator. Mai mult pentru culoare și diversitate în farfurie.

Am trișat și am pus unt de data asta, dar se poate și ulei (de măsline), ca să fie de post.

Le lăsați la rumenit cât de mult vă este pe gust, după care puneți sare și piper.

Sunt delicioase! (chiar dacă gusturile sunt subiective)

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!