X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Despre Rhonda Byrne, autoarea “Secretului”

Autor, creator, producător executiv al Secretului

În calitate de creator, autor şi producător executiv a Secretului atât în varianta sub formă de carte cât şi cea de film de lung metraj, Rhonda Byrne declară că intenţia Secretului este aceea de a da tuturor celorlalţi puterea de a trăi o viaţă plină de bucurie.

Către sfârşitul lunii septembrie a anului 2004, Rhonda a descoperit un principiu infailibil şi fără de greşeală care stă la baza fiecărui aspect în parte al vieţii noastre şi îl susţine. Uimirea ei a fost foarte mare când a văzut că aceste informaţii care transformă vieţi nu erau cunoscute la scară largă şi nici practicate. În acel moment s-a decis ca ţelul ei în viaţă să fie acela de a împărtăşi aceste cunoştinţe cu oameni din întreaga lume, astfel încât miliarde de oameni să-şi poată transforma şi îmbunătăţi profund viaţa.

Rhonda a început imediat să aplice şi să studieze aceste cunoştinţe atotputernice, care aveau să devină Secretul. A studiat modul în care lucrează cele mai strălucite minţi ale lumii – mari gânditori, artişti, oameni de ştiinţă, inventatori, descoperitori şi filozofi – din domenii divergente cum ar fi: fizica cuantică, metafizica, psihologia şi religia.

Şi-a dat seama din nou şi din nou că învăţăturile acestui principiu unic s-au desfăşurat ca un fir de aur călăuzitor prin vieţile tuturor profeţilor, clarvăzătorilor, înţelepţilor şi mântuitorilor din istoria lumii şi prin vieţile tuturor oamenilor cu adevărat mari, bărbaţi şi femei deopotrivă. S-a putut convinge că absolut tot ce au îndeplinit sau obţinut aceştia s-a aflat în deplin acord cu acest principiu unic, cel mai puternic dintre toate.

Fiind deja un producător de film şi televiziune de succes, Rhonda a început să practice ce a învăţat, folosind Secretul pentru a realiza filmul Secretul, atrăgând resursele de care avea nevoie pentru ca producţia să fie o odisee lipsită de efort şi plină de bucurie. Şi după doar un an, Secretul a fost dezvăluit întregii lumi.

Secretul ne dezvăluie cea mai puternică lege din Univers şi explică cum poate fi folosită această lege pentru a genera fericire fără limită, iubire, sănătate şi prosperitate în viaţa fiecăruia.

Milioane de oameni au vizionat filmul Secretul de la lansarea acestuia, în martie 2006. Cartea Rhondei, Secretul, disponibilă atât în format audio cât şi sub formă de carte tipărită s-a clasat pe locul întâi în topul alcătuit de ziarul New York Times şi a fost tipărită în mai mult de 7,5 milioane de exemplare. Filmul şi cartea Secretul au fost traduse în multe limbi, pentru a fi pe înţelesul multor oameni, din întreaga lume. Sute de mii de scrisori au năvălit pe adresa Rhondei şi a echipei ei, toate exprimând mulţumiri din suflet pentru împărtăşirea Secretului. Şi potrivit Rhondei, acesta e doar începutul.

Rhonda s-a născut în Australia şi şi-a început cariera ca şi producător radio. Talentul ei în conducere îmbinat cu creativitate a făcut ca o serie de programe să ajungă pe primele locuri în topul preferinţelor ascultătorilor. Rhonda a trecut la producţia de televiziune pentru Australia’s Nine Network, unde a lucrat împreună cu unul dintre cei mai reputaţi directori ai ţării, Peter Faiman.

În 1994 Rhonda şi-a înfiinţat propria companie de producţie, Prime Time Productions. Compania ei a produs emisiuni cu rating de top, cum ar fi Cei Mai Mari Comercianţi Ai Lumii, Marile Evadări, Vrăjitorii din OZ şi Cei Care Învaţă. Multe dintre emisiunile ei au câştigat premii industriale şi au fost preluate de ţări importante din afara Australiei. Experienţa Rhondei, realizările şi abilităţile ei în producţia de film şi televiziune au fost de primă importanţă în crearea Secretului.

Rhonda şi-a dezvoltat compania de televiziune australiană bazată pe film, Prime Time Productions şi acum lucrează cu echipele ei în Melbourne, Chicago, Austin şi Los Angeles pentru a crea filme noi şi excepţionale, cărţi şi alte instrumente şi experienţe care să ducă la înălţare şi să transforme vieţi.

În mai 2007 Rhonda Byrne a fost recunoscută ca unul dintre cei mai influenţi oameni ai lumii de către revista Time în Top 100: Oameni care au dat formă lumii noastre şi la scurt timp după aceea a apărut în Top 100 de celebrităţi al revistei Forbes. În prezent, Rhonda trăieşte în afara Los Angeles-ului.

Naşterea secretului, aşa cum e descris pe site-ul www.secretul.tv (limba română)

Către sfârşitul anului 2004, în urma unui şir de evenimente traumatizante care au intervenit în viaţa ei personală şi profesională, Rhonda Byrne a descoperit un mare Secret – legile Secretului şi principiile Universului. Fiica Rhondei i-a dăruit un exemplar din cartea „Ştiinţa de a deveni bogat”, o carte scrisă în 1910 de Wallace D. Wattles. În acel moment, Rhonda spune: Ceva din interiorul meu mă făcea să întorc paginile una câte una, şi încă îmi amintesc lacrimile care îmi cădeau pe pagini pe masură ce le citeam. Atunci am întrezărit Secretul, şi parcă o flacără s-a aprins în inima mea.

Ceea ce a urmat a fost o odisee de două luni, în care căutările şi investigaţiile Rhondei au dus-o către începuturile Secretului, cu mii de ani în urmă, încorporând aproape fiecare religie şi încercare umană ivită de-a lungul istoriei.

Aproape imediat viaţa ei s-a transformat, pe masură ce a început să pună în practică ceea ce a învăţat. Şi în acel moment, cea mai mare dorinţă a ei şi noua ei misiune în viaţă, a devenit aceea de a împărtăşi aceste cunoştinţe lumii întregi.

Înregistrând succese în emisiuni de televiziune internaţionale, Rhonda se afla în poziţia perfectă pentru a-şi vedea visul cu ochii. A jurat să facă un film, să aducă bucuria în fiecare colţ al Pământului şi să împărtăşească aceste cunoştinţe cu miliarde de oameni. Şi astfel a început marea călătorie a Secretului.

Rhonda şi-a petrecut următoarele două luni învăţându-i tot ce ştia ea pe membrii care se aflau în poziţii cheie în compania ei de producţie, Prime Time Productions. Una dintre cele mai arzătoare dorinţe ale ei era ca Prime Time să se folosească de Secret pentru a realiza Secretul… astfel încât totul să fie o călătorie lipsită de efort şi plină de bucurie, pe măsură ce echipa avea să atragă orice şi pe oricine avea nevoie să-şi realizeze visele.

Încă de la început, procedurile convenţionale de realizare a filmelor care presupun întâlniri fără sfârşit, programe strânse, bugete stricte, termene limită şi revizii, de nimic din toate acestea nu a fost nevoie, practicându-se în schimb procedeele puternice ale Secretului cum ar fi intenţia, vizualizarea, aprecierea, mulţumirea şi credinţa. Sau, şi mai simplu, echipa avea să Ceară, să Creadă şi să Primească.

Ca urmare, chiar acolo unde compania era pregatită să înceapă producţia, ca prin minune, au început să apară oamenii perfecţi care să ajute la realizarea Secretului. Brusc, biroul s-a umplut cu oameni straluciţi, plini de creativitate şi talent, cu toţii conlucrând pentru a realiza cel mai ambiţios proiect la care a lucrat vreodată vreunul dintre ei. Fără nicio excepţie, fiecărei persoane în parte i s-au predat învăţăturile Secretulului şi cu toţii au colaborat într-o armonie totală pentru a aduce bucuria în inimile miliardelor de oameni.

Când echipa a sosit în Statele Unite ale Americii pentru a filma scenele importante ale Secretului, nu aveau aranjat decât un singur interviu. Dar au adus cu ei o întreaga gloată şi intenţia fermă de a filma fiecare persoană de care aveau nevoie pentru film. Oriunde mergea echipa, tot mai mulţi învăţători ieşeau la lumină – mari scriitori, lideri, filozofi, medici şi oameni de ştiinţă. Şi în răstimp de câteva săptămâni au fost filmaţi 52 de „învăţători” ai Secretului.

Revenind în Australia pentru realizarea filmului, în mod normal procesul cel mai dificil din realizarea unui film, echipa Secretului a continuat să folosească Secretul pentru a produce filmul. În următoarele patru luni, echipa s-a reunit zilnic pentru a stabili ce era de făcut pentru fiecare în parte şi pentru proiect, lăsând legea atracţiei să-şi manifeste magia universală. Scopul este acela de a avea ţeluri mari şi ambiţioase şi de a crede cu adevărat că există posibilităţi fără de sfârşit.

Aceste „Întâlniri de intenţii” au ajuns să fie o sursă de inspiraţie creativă pentru finalizarea filmului şi, mai mult decât orice altceva, au injectat Secretul cu intenţia pură de a aduce bucuria în inimile miliardelor de oameni. Cu acest lucru în minte, sărbătorile pentru succesul imaginat al filmului s-au ţinut devreme în întreaga lume, cu câteva luni înainte ca acesta să fie lansat. Echipa a avut în vedere vizionari ale filmului în oraşe exotice şi locuri cu adevărat importante. Filmul a fost anunţat de presa din întreaga lume ca un fenomen fără precedent,  şi a apărut la Oprah Winfrey!

Astăzi, când oamenii vorbesc cu Rhonda şi echipa sa despre marele succes al Secretului în întreaga lume, cea mai obişnuită întrebare care li se pune este dacă şi-au imaginat vreodată ce amploare avea să ia totul? Răspunsul este întotdeauna acelaşi… DA, ştiau că aşa avea să fie, pentru că s-au folosit de Secret pentru a realiza Secretul.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!