X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

”E atat de rau, ca-i bine!”, un spectacol de tot rasu’

de Oana Grecea

Vrei să ieși din cotidian, vrei să uiți de povara datoriilor și responsabilităților zilnice? Dacă ai chef să răzi copios timp de 85 de minute, vino pe 4 decembrie la spectacolul ”E atât de rău că-i bine” (la Cinema Patria) să te amuzi de situații familiare din viața de zi cu zi, alături de Anca Sigartău, Octavian Strunilă, Sorana ExAsia, Alin Panc și Alexandru Conovaru.

Ca să nu zici că vorbesc prostii, te invit dragă cititorule să vizionezi câteva fragmente din spectacolul produs de Alin Panc și regizat de Octavian Strunilă, spectacol care s-a ținut deja în câteva orașe din țară dar care vine și în București pe 4 decembrie.

 

“E atât de rău, că-i bine!” este un spectacol care vine în întâmpinarea unui nou concept: Sad Comedy.

 

Prețul biletului este de 45 de lei la categoria I și 35 de lei la categoria II. Poți să cumperi bilete direct de la Cinema Patria, pe www.bilete.ro, din oficiile Poștei Române și Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, din magazinele Germanos și de pe http://www.vreaubilet.ro/

”E atât de rău că-i bine!” este un piesă de teatru atipică, insipirată din viața reală, dedicată spectatorilor cu umor. Spectacolul are și o pagină de Facebook https://www.facebook.com/SadComedy.Official și una de Eveniment – https://www.facebook.com/events/1506360836288733/.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!