X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Nov 29, 2012 - Ganduri    No Comments

Experienta mea cu lentilele de contact colorate

 

Nu am purtat și nu port lentile de contact de vedere. Dar mi-am zis că, în această viață, merită să încerc să văd cum este cu lentile colorate, fie și pentru reacția oamenilor din jur. Am încercat nuanța din poză, caribbean aqua.

Am pornit la Centrul de Optică decisă să îmi iau lentile mov/lila, orice ar fi existat pe această nuanță. Dacă tot aveam să port lentile, măcar să fie ireale. Doar că, socoteala de-acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și am aflat că, pe fondul unui iris verde deschis nu merge/prinde nicicum culoarea mov. Astfel, am început să încerc chestii apropiate de verde și albastru, care ar fi mers cu irisul meu.

Însăși experiența probatului de lentile e una demnă de povestit. Pentru că în magazin primești asistență specializată și asistat fiind reușești să-ți pui și să-ți scoți lentile și singur. Mai rău este când ajungi acasă și ești în fața faptului împlinit. Eu am plecat cu lentilele FreshLook (Ciba Vision) de culoarea Caribbean Aqua la ochi iar seara a trebuit să le scot tacticoasă după ce am dat cu buricul degetului de câteva ori prin ochi.

Într-o zi două de purtat am devenit expertă în pus și scos lentile. Chiar dacă nu le simți sau nu ai o jenă evidentă, mi s-a întâmplat ca, pe parcursul unei zile să văd de câteva ori în ceață (mai ales la citit aveam senzația că pierd rândurile) sau să mi se usuce ochii. Am citit însă în ghidul purtătorului de lentile de aici (http://www.lentile-contact.com/ghidul-purtatorului ) că dacă senzația nu persistă (și nu a fost cazul), este ceva normal.

Care a fost reacția celor din jur?

Soțul: parcă ai ochi de sticlă!

Copilul: wau, vreau și eu! dar trebuia să-ți pui mov!

Prietenii: e ceva schimbat la tine?

Colegii (obligați să se uite atent în ochii mei): da, îți vine bine culoarea, dar parcă aveai deja ochii verzi!

Cunoștințe întâmplătoare: nu te supăra, ăștia sunt ochii tăi? sau ai lentile de contact?

 

Eu zic că merită să încercați odată în viață lentile colorate. Nu au decât 30 de purtări și alături de o soluție dezinfectantă puteți trece printr-o experiență nouă.

Lentile-contact.com vă oferă șansa și vouă, prin intermediul concursului de pe site, să câștigați o pereche de lentile de contact sau colorate. Înscrieți-vă aici.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!