X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Jan 18, 2013 - Familiale    No Comments

Experiente personale. Bucurii de inceput de an

 

by Oana Grecea

Mici, mărunte, dar de suflet. Așa sunt bucuriile care s-au adunat și se întrevăd în viața mea în aceste prime zile ale lui 2013. Pentru mine sunt Mari prin valoarea sentimentală.

1. Am câștigat campania Blogger European 2012 (locul III), cu un material pe care îl puteți citi aici și pe care l-am scris din suflet și cu emoție gândindu-mă la mamaia mea care nu mai este. Provocarea a venit de la Blogal Initiative (au scris despre premii aici) și de la Reprezentanța Comisiei Europene în România (comunicatul aici).

Unde mai pui că voi câștiga o tabletă (prima dată ziceau iPad 2, acum văd că anunțul este doar de tabletă.. și o excursie de 3 zile într-o țară europeană. Pe 11 februarie va avea loc festivitatea și poate voi afla unde mergem…

2. Revista Biz și implicit șefa mea Marta mi-au oferit posibilitatea/șansa să îmi perfecționez engleza, cu un profesor care vine la birou (de la centrul Ibsen). Dacă vă uitați la rezoluțiile mele pe 2013, asta cu engleza era pe listă.

3. Tot în lista dorințelor 2013 se afla și dorința de a face sport… (mă rog, de a ajunge la un anumit număr de kg. dar cum altfel decât prin sport?). Anul a început cu provocarea Activ Squash pentru oamenii din blogosferă (din păcate sau din fericire pentru mine nu au răspuns  decât 6) de a juca câteva jocuri. Deși Sema Parc, zona în care se află clubul nu este în calea meu și tot drumul m-am gândit ce caut eu aici, mi-a placut foarte, foarte mult. Chiar dacă am luat bătaie de la (aproape) toți băieții intrați în competiție, mi-a plăcut jocul – important pentru mine deoarece aici se ard cele mai multe calorii. Sunt și mă mișc ca un roboțel – nu am mai făcut demult mișcare, și dacă aș avea bani aș merge cât de des s-ar putea pe un astfel de teren. Ba chiar mi-ar plăcea să văd dacă și cât slăbesc prin squash. Despre competiția inițiată de Activ Squash unul din cele 5 cluburi din România care deține astfel de terenuri, voi mai povesti curând. Până atunci voi mulțumi competitorilor, colegi din bloggosferă: Dan Dragomir – http://www.computerblog.ro/, Ștefan Radu – www.hunkbody.ro (cea mai plăcută companie în teren), Ovidiu Draghia – www.ovidiudraghia.blogspot.ro și Gigi Stancu – www.click.ro. Cu toții au și un alt job dar și-au făcut timp câteva clipe pentru mișcare și amuzament la squash.

 

4. Și ar mai fi ceva foarte personal și necuantificabil la prima vedere. Fac de ceva timp niște ședințe de coaching cu Simona Gherasim (http://www.simonagherasim.ro/) care va trece cu mine și prin branding personal, ceva despre care nu prea știu cum se ”mănâncă”. Dar voi scrie și despre asta la momentul potrivit pe acest blog care îmi este din ce în ce mai drag.

Acum trebuie să fac și bani, că în rest lucrurile decurg bine. Vă mulțumesc că mă citiți și că eforturile mele au fost răsplătite.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!