X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Nov 21, 2013 - Familiale    1 Comment

Experiente personale. Cum sa ramai optimist in vremuri de criza

 

by Oana Grecea

În luna noiembrie au cam venit toate peste mine. Din angajat am devenit freelancer (de voie, de nevoie), la cei 38 de ani mai pun (în curând) unul, din participant la evenimente de antreprenoriat ca jurnalist am devenit vânător de astfel de manifestări care să-mi întârească moralul și să-mi confirme că sunt pe drumul cel bun.

Jurnalist freelancer, colaborator, bucătar în devenire, brutar din pasiune (acasă), toate îmi fac cu ochiul și îmi mănâncă timpul. Dar nu voi povesti despre ele, ci despre ceea ce fac ca să scap de stress, griji și să-mi refac energia. Ei bine, pentru că acum am timp, am decis să merg la… remodelare corporală. Și aici am ajuns tot pentru că nimic nu este întâmplător în viață. O colegă de la cursul de antreprenoriat la feminin și-a deschis salonul XS Remodelling, relativ aproape de mine, în zona Ghencea, respectiv pe str Constantin Titel Petrescu. Am vrut să văd cu ochii mei cum arată o investiție de peste 10.000 de euro în aparate cu efecte magice (topesc celulita e doar unul din ele), dar și să văd cum se descurcă o tânără ingineră care a renunțat la un job stabil la stat pentru a îmbrățișa antreprenoritatul. Știți poate cum e, simți că gândești la fel și vezi ce trebuie să faci pentru a trece și tu la acțiune.

XS Remodelling_resize

Am mai fost până acum (de puține ori, e adevărat), la ”proceduri” care să mă ajute să slăbesc. Atrasă de promoții, evident, am încercat odată cu o colegă câteva ședințe de electrostimulare unde în afară de pișcături duse spre învinețire (”doar –doar s-o vedea efectul”), nu am văzut vreun centimetru în minus.

La XS Remodelling am fost doar odată până acum și am încercat Radio Frecvență, Cavitație și Vacuum, dar am experiementat practic atenția și priceperea personalului. De la fete am aflat că cea mai eficientă metodă de combatere a celulitei și a adipozității este cavitația și radiofrecvența. Cum vine asta? Păi undele de ultrasunete pătrund de la o adâncime de câțiva milimetri până la o adâncime de 5 centimetri în pachetul adipos, în funcție de energia cu care se lucrează, topind celula adipoasă. Eu am început ușor, evident, dar voi vedea dacă la sfârșitul ședințelor dispare aspectul de portocală (vă voi ține la curent cu efectul acestui ”tratament”). Oricum, mai multe detalii, adică beneficii și recomandări găsiți aici – http://xsremodelling.ro/servicii/cavitatie-si-radiofrecventa/

Cealaltă procedură, Vacuum, se simte ca un fel de aspirator care îți face masaj, dar este în fapt un aparat complex, care reduce grăsimea și celulita în etape, pornind de la spargerea depunerilor de grăsime până la eliminarea lor prin sistemul limfatic. Mai multe despre vacuum puteți citi pe site-ul salonului XS Remodelling – http://xsremodelling.ro/servicii/vacuum/

Una peste alta, am început un mic pas în marea mea schimbare, unul din obiectivele anului 2013 fiind să mai slăbesc și eu puțin, obiectiv pe care l-am cam neglijat.

Fac ce fac și în fiecare an, în noiembrie, îmi fac rost de un cadou de ziua mea legat de creșterea încrederii în sine. Anul trecut am beneficiat de o schimbare de look la un salon drăguț – povestea este aici – iar anul acesta profit de invitația aceasta la salon. Cam de fiecare dată când vreau să capăt energie să merg mai departe, găsesc soluții ieftine și ușoare de ieșit din cotidian. Unii călătoresc, alții dau atenție mai mare unui hobby, fiecare cu ce poate. Important este să nu o luăm razna într-o societate care s-a schimbat, într-o lume în care normalitatea înseamnă anormalitate.

Așa că, dacă vreți să ne întâlnim și să ne relaxăm împreună vă dau întâlnire la salonul XS Remodelling, dar atenție, se lucrează cu programări.

1 Comment

  • avatar

    Super! Pentru forte noi și putere de a merge mai departe poți veni pînă la noi!!!! Iar mult mai ieftin scapi de celulită prin împachetări cu zaț de cafea, zilnic sau de câteva ori pe săptămână! Garantat!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!