X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Nov 30, 2012 - Familiale    No Comments

EXPERIENTE PERSONALE. Felicitari de la Maria

 

Maria e o vrăjitoare a cuvintelor și cred că orice mamă și-ar dori să primească în dar asemenea vorbe. Aproape toate felicitările au pe copertă un ”Mami te iubesc!” Ce ți-ai mai putea dori să auzi?

Cea mai recentă felicitare pe care mi-a pregătit-o este de acum câteva zile, de ziua mea, când am împlinit 38 de ani. Ea mi-a scris așa:

La mulți ani Mami! Te iubesc foarte mult! Nu aș putea trăi fără tine. Arăți la fel de bine ca la 21 de ani, sunt sigură. Fără tine n-aș putea trăi. Mulțumesc pentru copilăria care am avut-o. Te iubesc mult!

Am ignorat greșelile de gramatică și m-am înduioșat de urări…

O alta este scrisă de 8 Martie (anul acesta cred): ”Mami te iubesc mult. Ești cea mai bună mamă și te iubesc foarte mult. Îmi faci toate poftele și nu știu cum să îți mulțumesc! La mulți ani! Cu dragoste de la îngerașul tău iubit!

În noiembrie anul trecut, tot de ziua mea, pe când avea 6 ani și 10 luni, mi-a scris așa: ”Mami te iubesc mult foarte mult. Nu știu cum să îți mulțumesc. Ești prea prea bună și vreau să dezleg misterul inimii pline de bunătate și frumusețe! La mulți ani! De la copilașul tău nespus de frumos.”

Mai am una recentă (deși mi-a scris multe de-a lungul timpului, inclusiv bilete emoționante, dar nu le mai găsesc pe toate), care este o invitație la petrecere:

Mami, te invit la petrecerea cu prietenele. Te rog să alegi cea mai frumoasă pijama. Program:

Ora de venire: 7 fix

Data: 9.11.2012

La început bârfim, după aceea ne hlizim, dansăm și zâmbim, și multe altele dar nu uita să vii”.

Pentru că era foarte entuziasmată de această petrecere – mai degrabă probabil de timpul pe care îl vom sta împreună – a scris: ”Visul meu s-a împlinit, dau o petrecere în pijamale. Deși o fac doar cu mami, totuși mie mi se pare tot Mega, Ultra tare!

Petrecerea este cu tema Crăciunului. Dar sunt doar decorațiunile de Crăciun, de-abia aștept! Păcat doar că mami vine târziu. Am pregătit deja decorațiunile. Este Super Mega Tare!

Tot în septembrie anul acesta i-a scris și bunicii o felicitare drăguță: ”Bunica te iubesc. Ești o bunică grozavă. Îți mulțumesc pentru tot. La urma urmei pari mai tânără decât ești. Cu mai multe schimbări poți fi cochetă. La mulți ani Bunica”.

Cândva o să vă povestesc și ce vrea să se facă Maria când se face mare.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!