X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Galeria cadourilor de Craciun de la Dalles

 

by Delia Ioana Robescu

Vrei să faci niște daruri din suflet, cu un buget rezonabil? Le găsești la Târgul de Crăciun de la Dalles! Aflat la a XVI a ediție și având peste 96 de expozanți, târgul este deschis până în Ajunul Crăciunului, între orele 10.00 și 20.00.

Iată o selecție a celor mai interesante idei de cadouri care mi-au atras atenția:

Decorațiuni de Crăciun

Dacă vrei să retrăiești amintiri din copilărie, la Dalles vei regăsi globuri din sticlă și ornamente din lemn, așa cum se făceau odată. Mie mi-au plăcut cel mai mult cele de la www.doctordeco.ro și de la www.fablab.ro.

DSC_0127_resize

 

DSC_0129_resize

Braduți în ghivece

Sunt înalți de 15-20 cm și le-au luat cam trei ani să ajungă așa de „mari”. Frumos împachetați în săculeți de iută, cu mesaje personalizate, te așteaptă să-i primești în casă și să-i plantezi la primăvară în curte sau undeva la munte. Povestea lor te va înduioșa și crede-mă că nu-ți va mai veni să cumperi un brad tăiat vreodată…

braduti 2_resize

Cosmetice 100% naturale, din Bucovina

Sunt produse 100% naturale, cu certificat bio internațional, cu ambalaje realizate manual din hârtie reciclabilă, și sunt fabricate în draga noastră Bucovina. Să-ți mai spun că miros absolut divin și prețurile sunt extrem de accesibile? Le găsești la standul Natural Bucovinean.

DSC_0073_resize

Ceaiuri, cafele și alte arome de poveste

La standul Whittard of Chelsea găsești cea mai mare varietate de ceaiuri englezești, precum și cafele cu arome și ciocolată caldă pe care o poți dărui celor mici alături de delicioasele marshmallows. În plus, pentru a completa cadoul, poți lua și porțelanuri în culori vesele, dar și cu aspect vintage.

whittard_resize

Pentru iubitorii de artă

La standul Atelier Moldoveanu am descoperit lucrările artistului plastic Cornelia Moldoveanu (www.ateliermoldoveanu.ro). De la suporturile de lumânări specifice Crăciunului, la lămpile ce pot fi personalizate (în funcție de ce model dorește clientul), până la tablourile minunate (ce pot fi și ele personalizate) și lucrările realizate din sticlă (adevărate opere de artă), toate obiectele de aici ne-au lăsat cu un lung oftat! Mergi și convinge-te și cu siguranță vei găsi ceva de dăruit celor dragi!

DSC_0030_resize

Bijuterii și alte tentații

Dacă ai răbdare, la târg poți găsi bijuterii deosebite, realizate fie din aur sau argint, fie din sticlă de Murano sau pietre semiprețioase. Mie mi-au plăcut accesoriile cool de la Hippie Hippie Shake realizate din alamă albă. Modele haioase și prețuri fără concurență!

DSC_0086_resize

Cutiuțe muzicale

Sunt irezistibile, indiferent dacă ești adult sau copil! Când le vezi, O forță magnetică te atrage și pur și simplu nu te poți stăpâni să nu învârți cheița și să le auzi cum cântă și cum te poartă, hipnotizant, în universul copilăriei tale….

DSC_0197_resize

Delicii altfel

Nu-ți vei umple sacoșa cu cozonaci și turtă dulce, pentru că avem altfel de sugestii pentru tine anul acesta: de la celebrele bomboane Bucuria (venite tocmai de la Chișinău), până la dulciurile tradițional siciliene (canoli cum nu mai găsești decât în Taormina!), figurine din ciocolată în cele mai inedite forme (www.figurinedeciocolata.ro) și figurine din zahăr realizate manual, adevărate forme de artă(www.zahara.ro), toate așteaptă să fie dăruite unor copii cuminți sau unor adulți pofticioși!

DSC_0152_resize

 

DSC_0160_resize

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!