X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Idei de Craciun (1). ”Tricoul fain pentru vreme indaratnica” de la Mandra

Foto: Mihai Sin

 

Ultima găselniță a celor de la Mândra Chic este ”Tricoul Fain pentru vreme îndărătnică”, tricou cu mesaje haioase de Crăciun, de Sărbători, sau cu urări ca la tot românul. Dar pentru că nu puteți comanda decât on-line, grăbiți-vă să vă dumiriți ce vreți ca să ajungă cadoul înainte de Crăciun!

Are deja mulți fani, este deja foarte cunoscută. MÂNDRA CHIC  este un atelier șezătoare în cadrul Muzeului de Pânze și Povești din Mândra (Ţara Făgăraşului). Și produce cele mai frumoase și originale tricouri românești, sub brandul ”Tricoul fain”.

Ce veți găsi pe pagina lor de facebook și pe blogul lor? Colecţii inedite pe bază de materiale tradiţionale. Folclor si umor! Colecții de tricouri, șervete de bucătărie și baie, săculeți din pânză autentică, românească, ţesută de bunice. Mandra Chic este  divizia fashion & souvenir a proiectului tarafagarasului.eu

Tricoul Fain pentru vreme îndărătnică” înseamnă de fapt o serie de tricouri mai grosuţe, vesele, gata să înfrunte cu îndărătnicie vremea de afară şi toate şabloanele potrivit cărora timpul T-shirt ului trece o dată cu vara! Broderii de versuri din colindele româneşti, simboluri specifice acestei perioade, ţesute cu dichis, recuperate, reinterpretate, apoi celebrate urban & contemporan!

Detalii de prețuri și locul unde se găsește Tricoul Fain de cumpărat, găsiți aici.

Sau, orientativ: 158 de lei tricoul pentru adulți;  128 lei tricoul pentru copii; 175 de lei tricourile din colectia “Tricoul Fain pentru vreme îndărătnică” (plus taxele de curier); 200/250 lei cele sofisticate, cu texte brodate lungi. Discount de volum: 10% (de la 2 tricouri în sus). Broșe: 25 lei; Săculeți brodați: 45 de lei.

[nggallery  id=38]

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!