X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Ilustratiile, la mare cautare

Sursa foto: Inslee by Design (imaginea face parte dintr-un calendar 2013 realizat de designer, unul la 20 dolari, altul la 30)

by Oana Grecea

Mi-ar placea adesea sa am talent la desen, mai mult decat sa am ochi de fotograf. Ilsutratiile mi se par mai speciale, mai inspirate, mai deosebite. 

Am descoperit-o recent pe ilustratoarea de moda americana INSLEE HAYNES care face niște desene minunate, pornind de la femeia model, pusă în diverse situații. Creațiile ei se pot cumpăra/comanda firește și pe internet. Inslee locuiește la New York dar a studiat în Chicago și Washington.  A fondat Inslee By Design în timp ce studia la Washington & Lee University. Vă invit să-i urmăriți creațiile pe blogul sau pe site-ul său.

Încă două ilustrații ale lui Inslee. Sper să vă placă.

              

 

Ilustrațiile ei sunt foarte mișto încărcate pe Pinterest.

Un articol interesant despre 8 ilustratori (americani) de modă despre care trebuie să știi poate fi citit în publicația Washingtonian, aici.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!