X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Sep 27, 2013 - Familiale    No Comments

Intotdeauna un final frumos

by Oana Grecea

Recunoașteți sloganul? Dacă ați urmărit filmulețul de deschidere, poate că da. Ei bine, nu m-aș fi gândit că un produs de curățenie poate fi asociat cu final frumos, dar dacă stai să te gândești cât îți este de ajutor, cred că sloganul este chiar potrivit. Iar povestea din filmuleț e cât se poate de actuală într-un cuplu.

Nu știu dacă pentru că sunt maniacă cu curățenia sau pentru că mă vait mereu de lipsă de timp, dar am primit noile produse CIF sub formă de spray de care mă bucur nespus. Pentru că sunt mai puternice (adică acționează mai repede și asta contează), pentru că unele nu necesită clătire (cum este CIF-ul de bucătărie), pentru că sunt sub formă de spray și se pulverizează într-o cantitate potrivită (eu din exces de zel și grabă pun cam multă soluție pe lavetă și apoi frec de-mi vine rău…) și pentru că nu-mi distrug mâinile sau cel puțin eu nu am nicio sensibilitate la ele.

Dacă vreți să aflați detalii despre ce poate face unul sau altul, inserez mai jos atuurile noilor produse. De un nou spot ne vom bucura după 7 octombrie pe tv, pentru cei care se uită (eu le-am găsit pe youtube și sper ca tot acolo să-l văd și pe cel nou), căci după cum bine știți, nu mă uit la televizor.

Caracteristicile spray-urilor CIF:

Spray-urile din Gama Ultrafast, cu un nou design, te ajută atunci când ai de curățat petele de zi cu zi. Cif Spray Bucătărie are o formulă îmbunătățită pentru îndepărtarea urmelor proaspete de mâncare și grăsime. În plus, te ajută să economisești timp datorită faptului că nu necesită clătire, spre deosebire de detergentul de vase.  Cif Spray Baie este ideal pentru îndepărtarea rapidă a urmelor recente de săpun, pastă de dinți sau machiaj. Cif Spray Ferestre, disponibil acum într-un ambalaj economic la 750ml, previne apariția urmelor de pe geamuri datorită peliculei protectoare care permite alunecarea apei.

Cif Inox

Folosește spray-urile Cif din Gama Specializată pentru rezolvarea problemelor specifice și pete greu de îndepărtat. Cif Spray Anti-calcar  este ajutorul tău de nădejde în lupta împotriva  calcarului de pe chiuvetă și cadă, a săpunului întărit sau a urmelor de pe cabinele de duș. Cif Spray Degresant este soluția potivită pentru grăsimea întărită din cuptor, de pe aragaz, din interiorul cuptorului cu microunde, de pe blaturile și mesele din bucătărie. Cif Spray Inoxeste produsul ideal pentru toate suprafețele din inox, îndepărtând murdăria, lăsându-le curate și asigurând pana la 100% strălucire.

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!