X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Nov 2, 2012 - Ganduri    No Comments

iPhone5 prin ochii altuia

 

Nebunia asta cu telefonul secolului m-a cuprins din luna septembrie, de când colegul meu Alex și-a pierdut într-o deplasare iPhone-ul 3G. A venit distrus de parcă își pierduse jumătate din viață.

Nu te mai puteai înțelege cu el și orice acțiune făcea pe noul smartphone pe care-l folosea nu-i convenea. Nimic nu era ca la iPhone. Se enerva când scria mesaje, pentru că nu avea viteza și ușurința unui iPhone. Când vorbea la telefon, se trezea că i s-a închis la cea mai mică atingere, lucru pe care niciodată un iPhone n-ar îndrăzni să-l facă. Nu putea lua notițe, ca pe telefonul pierdut. Visând la noul iPhone 5, explica în birou cum niciun alt telefon nu are designul și vizibilitatea, viteza sau aplicațiile unui iPhone. Vorbea de telefon ca de o iubire pierdută dar cu speranțe de împăcare odată ce apărea și era de vânzare noul model în România.

Și uite așa, am ajuns și eu să mă îndrăgostesc și să-mi doresc un iPhone 5, ca pe un extraterestru de care mi-e frică dar care mă fascinează tocmai pentru că nu-l cunosc. Deocamdată, un iPhone este pentru mine ceva de domeniul SF. Odată că nu mi-l permit și a doua că mi-e frică că-i prea deștept. Cam câteva ore din timpul unui angajat Vodafone ar trebui să-mi  fie dedicate pentru a-mi prezenta tot ce poate face minunea care a schimbat lumea. Sau poate că, dacă l-aș avea, nu aș zăbovi nicio clipă la Vodafone, de bucurie că-l am și voi găsi apoi pe cineva să-mi explice. De frumos, e frumos, că l-am văzut și eu pe internet dar mai ales pe Facebook unde toți bărbații obsedați de el îl prezintă cu poze. (de citit, am citit și pe https://www.vodafone.ro/iphone)

Colegul meu Alex vorbea de iPhone 5 de la începutul anului. Dar, din septembrie, nopțile lui au devenit zile în căutarea și identificarea unei surse de a-și cumpăra/achiziționa “mini-computerul” mai repede. Era fascinat de căștile care arată ALTFEL, de faptul că poate purta conversații gratuite pe iMessage, de o grămadă de lucruri mărunte care cică fac diferența față de orice alt telefon. Eu mi-l doresc să verific dacă tot ce spun oamenii ăștia e adevărat, dacă geniul creator l-a făcut atât de inteligent încât să-l pot și eu folosi, dacă utilitățile lui sunt atât de geniale încât să-mi folosească și mie…

 

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!