X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Lansare Paulo Coelho la Humanitas Cismigiu

 

”Manuscrisul găsit la Accra”, un nou volum Paulo Coelho va fi lansat la proaspăt deschisa librărie Humanitas de la Cișmigiu, marți, 13 noiembrie, ora 19,00. Interesant este că, cei care citesc cartea și trimit apoi un scurt eseu despre ea, pot câștiga o excursie la Ierusalim!

Iată o modalitate originală de co-interesare a cititorilor și un mod de a crește vânzările, deși autorul – Paulo Coelho – nu cred că avea nevoie de publicitate pentru a i se cumpăra cărțile.

Conform prezentării despre carte, manuscrisul găsit la Accra ne invită să medităm la cât de important este să-ţi trăieşti prezentul şi la principiile şi valorile umane. Fără ele, nimeni nu poate merge mai departe. La întrebările despre dragoste, pierdere, înfrângere, singurătate, teamă, loialitate, sex, viitor, calea de urmat, el dă răspunsuri la fel de adevărate şi după o mie de ani.

PAULO COELHO este scriitor brazilian, născut la Rio de Janeiro în 1947. Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii şi un veritabil fenomen al culturii de masă, a fost un hippie rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet. În 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viaţa şi cariera literară. Deşi profund ataşat de Brazilia natală (îşi scrie operele la calculator, în faţa oceanului, în vila sa de la Copacabana), romanele lui dezvoltă drame universale, valabile oriunde şi pentru oricine, ceea ce explică primirea entuziastă de care se bucură pe toate meridianele. (sursa: www.humanitas.ro)

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!