X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Lectii de calculatoare si internet de la Mos Craciun

 

Dragi părinți, mergeți cu copiii să-l vadă pe Moș Crăciun, în perioada 17 – 21 decembrie la Centrul FasTracKids 3 – Barbu Vacarescu. Practic, ei vor primi lecții despre calculatoare și internet.

Centrul FasTracKids 3 – Barbu Vacarescu împreună cu Moș Crăciun îi așteaptă pe copii în fiecare seară să participe la Lecțiile de Tehnologie organizate în cadrul Centrului. Acestea vor fi dedicate în această săptămână calculatoarelor și Internetului ca instrumente esențiale în cadrul procesului de învățare și al celui de comunicare, precum și etapelor de desfășurare a unui proiect, cu accent pe importanța instrucțiunilor clare și în ordinea corectă.

În cadrul cursurilor, copiii vor citi, răsfoi și mirosi cărțile, pentru a aprecia pe deplin farmecul lor aparte.

“Ne-am propus  să realizăm, pentru cei mici, împreună cu Moș Crăciun, o incursiune în evoluția tehnologiei, de la bibliotecă la calculator și de la scrisoare la internet”, arată Corina Brașoveanu, directorul Centrului FasTracKids 3 – Barbu Vacarescu.

Moșul, care deja îi cunoaște pe copii de la instructorii FasTracKids, le va oferi feed-back în legătură cu abilitățile pe care și le-au dezvoltat în acest an și le va dărui o carte care sperăm să le aducă bucuria unei lecturi plăcute, Micul Prinț.

Copii și părinții pot contribui cu jucării și hăinuțe în bună stare la sacul pe care Moșul îl are pregătit pentru donații.

Părinții care vor calca pragul Centrului vor primi o reducere de 20% pentru cursurile lunii ianuarie ale fiecărui copil care vine însoțit de un prieten.

Adresa Centrului este: Barbu Vacarescu – Floreasca, Str. Gheorghe Titeica 182 A, Sector 2, Bucuresti. Tel.: 021 – 230 84 63; 0722.978.594

Mail: ftk3_bucuresti@yahoo.com. Site: www.ftk.ro

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!