X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Links I love

de Oana Grecea

Iată linkurile care mi-au atras cel mai mult atenția în ultima săptămână și pe care vi le recomand cu drag:

  1. Paul Balogh și Cristian Dinu, fondatori Learn Forward (initial denumita Read Forward) fac manuale digitale pentru liceele britanice, după ce în România s-au luptat mult timp cu birocrația și morile de vânt – http://bit.ly/1P8kkWV (interviul a aparut în publicația online Viitorul României)
  2. Temele, în jurul lumii: cât de mult e prea mult? Articolul apărut în The Telegraph arată România pe locul șase la timpul mediu petrecut pe săptămână de un elev cu temele – http://bit.ly/1BnQB7F

 

temele in lume

3) Barby a primit un nou corp, este coverul revistei economice Time care vorbește despre procesul de ”îngrășare” a lui Barbie, care a însemnat o muncă secretă de doi ani de zile. Articolul este foarte bine documentat și are și un video interesant:

4) Top 10 cele mai verzi țări de pe planetă – un articol apărut online pe The Hugger, aici. Primele patru poziții sunt ocupate de țările scandinave: Finlanda, Islanda, Suedia și Danemarca. Dacă doriți să vă creșteți copiii într-un mediu sănătos, acum știți unde e mai bine.

5) 13 cele mai bune/frumoase bucătării din filme, un articol apărut pe Food52.com. Preferata mea este din filmul It’s complicated.

itscomplicated

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!