X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Jan 6, 2013 - Familiale, Ganduri    3 Comments

Lista dorintelor 2013

 

Pentru că fiecare are viața pe care și-o așterne, pentru că gândurile noastre creează realitatea, 2013 va fi pentru mine începutul unui nou drum, așa cum mi l-am imaginat și pregătit de ani buni. Mi-ar plăcea să nu mă contraziceți, să nu mă condamnați și să nu-mi spulberați aceste idealuri.

Dragi cititori, tot ce îmi doresc eu puteți avea și voi sau poate chiar mai mult. Am citit recent că “în ecuația fericirii, 50% e reprezentat de informația genetică. 40% însă ține de ceea ce facem noi pentru a fi mai fericiți”.

Prin urmare, rezoluțiile mele din 2013 vizează unele bunuri materiale dar și lucruri simple, pe care le pot obține ușor: să stau mai puțin pe facebook, să scriu cele mai minunate articole, să am tot mai mulți cititori pe blog, să am cele mai originale idei pentru Biz (revista la care lucrez), să învăț engleza (și mă apuc de asta în prima zi lucrătoare a anului!), să fiu mai CALMĂ, să petrec mai mult timp cu Maria și soțul. Și sper că dacă iau lucrurile mai ușor și rezultatele vor veni mai ușor.

Vă invit să mă urmăriți și să fiți alături de blogul meu, pentru că este parte din viața pe care mi-o construiesc, pentru că încerc să scriu povești în care să vă regăsiți sau să vă ofer informațiile de care aveți nevoie în familia sau activitatea voastră.

Promit să fiu în fiecare zi mai bună, mai performantă, mai aproape de cei dragi! Bine ai venit 2013! Va multumesc ca ma cititi!

Lista dorințelor

Concrete:

BANI

APARAT FOTO CANON EOS 450

FRIGIDER ARISTON NMTP 1922

LCD SAMSUNG

PEUGEOT 308

SĂ CĂLĂTORESC la mare și la munte cu MARIA și JORA

 

Abstracte:

SUCCES la muncă și cu blogul – www.gandurisibucatareala.ro

ARTICOLE și PROIECTE  REUȘITE  – pt BIZ și pe blog

SĂNĂTATE

SĂ MĂ BUCUR DE VIAȚĂ

SĂ AJUT PE ALȚII

SĂ STRÂNG BANI

SĂ-MI ACHIT DATORIILE

Să am 50 DE KG

Să nu-mi neglijez PRIETENII

MAI MULT SPORT/MIȘCARE

FĂRĂ STRES

Să ÎNVĂȚ ENGLEZA!!!

 

3 Comments

 • avatar

  Iti doresc ca macar 99.9% din dorintele pe 2013 sa ti se implineasca.
  DOAMNE AJUTA !

 • avatar

  La multi ani si iti doresc sa fii fericita! Dupa multe… ganduri si filosofeala… am gasit aceasta formula ‘sa fiti fericiti’… restul depinde de noi.

 • avatar

  Multumesc Cristina si tie si celor dragi tie. Ma bucur ca ma urmaresti online si sper sa-mi mai zici ce-ai vrea sa citesti, ce te-ar interesa, ca sa iti pot capta interesul si pe viitor.
  Un an bun si frumos iti doresc, plin de vise frumoase care devin realitate.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!