X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

M-am alaturat campaniei “Cartea in asteptare” (editura All) si am “donat” o carte

 

de Oana Grecea

In cateva zile Salonul International de Carte Bookfest 2015 (20-24 mai) isi deschide portile pentru cititorii pasionati. Editurile au prilejul sa-si prezinte oferta, oamenii au ocazia sa rasfoiasca cartile si pentru ca toata lumea sa castige vor fi reduceri si campanii si lansari editoriale, asa cum ii sta bine unui targ international.

Grupul editorial ALL va lansa la cea de-a X-a editie a Salonului International de Carte Bookfest campania Cartea in asteptare. Ce este “cartea in asteptare”? O campanie sociala si culturala initiata de ALL cu sprijinul Rock FM, bookblog.ro, Revistei LZR si Universitatii din Bucuresti. Cartea in asteptare este un proiect care incurajeaza lectura si cultivarea interesului pentru carti in randul tinerilor.

cartea in asteptare all

Am fost rugata sa aleg o carte care va fi donata elevilor si/sau studentilor care vin la standul All in perioada targului. Cartea va fi insotita de un bilet cu numele meu iar cei care nu au bani sa si-o cumpere o pot primi gratis de la editura, in scopul de a descoperi bucuria lecturii. Am ales cartea Oksa Pollock, una din preferatele Mariei, o carte in trei volume. M-am gandit ca daca ei i-a placut s-ar putea sa placa si altora.

Mecanismul de donare functioneaza si pentru cei care viziteaza standul ALL de la Bookfest si cumpara o carte care le place, platind doar jumatate din pret, cu conditia sa o lase la raftul special amenajat, in asteptarea cititorului potrivit.

Mecanismul e acesta:

  1. Alege o carte care iti place din standul ALL @Bookfest.
  2. Plateste jumatate din pretul de stand la casa.
  3. Las-o in raftul Cartea in asteptare special amenajat in standul ALL.

Cartile “donate” de persoane publice, scriitori, criti literari, bloggeri isi vor astepta cititorii incepand de miercuri, 20 mai, la standul ALL de la Bookfest (Pavilion C1, Romexpo). La finalul Targului, cartile ramase in raftul Cartea in asteptare vor fi donate bibliotecii Colegiului National “Gheorghe Lazar” din Bucuresti.

Mai multe detalii despre campanie gasiti pe allcafe.ro sau pe pagina de Facebook editura.all.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!