X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Mancare cu dichis

by Oana Grecea

M-am tot gândit cum să intitulez un material despre un magazin gourmet premium (lansat cu muzică și bucătar italian) și un articol care atrage atenția viitorului în materie de bucate: pe aplicații mobile. Mi-am dat seama că amândouă sunt cu dichis…

Voi începe cu Piastra Bianca, magazinul de delicatese italiene de unde este făcut și videoclipul de mai sus (solist: Enrico di Calabria). Produsele premium aduse din diferite regiuni ale Italiei au avantajul că nu se mai găsesc pe rafturile altor magazine din România, însă nici nu sunt pentru toate buzunarele. Cumpărătorii pot găsi la Piastra Bianca o gamă variată de formaggi, risotto, pasta și salumi, precum și dulciuri, vinuri și băuturi fine.

Magazinul Piastra Bianca gourmet se află în Str. Constantin Aricescu, nr. 6, sector 1, București (zona Dorobanți).

Lansarea cu dichis s-a făcut în prezența unui bucătar italian, Pierluigi Maniero, un om cu un accent încântător când vorbea despre produse și preparate.

 

Gadget Trend, Paste_resize

Colegii de la Gadget Trends  au vorbit pe site-ul lor despre Cum se pregătesc românii de Paște cu ajutorul aplicațiilor mobile.

În materie de bucate, am aflat că, printre cele mai utile aplicaţii culinare se numără 100+ Easter Recipies, Easter: 50+ recipies, cu reţete de mâncăruri specifice sărbătorilor, dar şi aplicaţia iOS, pentru iPhone, Eggs from Dash! Recipies, dezvoltată special de Dash Magazine. O altă aplicație folositoare, Easter recipies & tips, oferă, pe lângă reţete, şi sfaturi despre cum să petreci cât mai interesant Paștele, în familie sau cu prietenii.

În ceea ce priveşte aplicaţiile culinare în limba română, în sprijinul gospodinelor vine aplicația Rețete de Post, cu o interfață simplă, sortată pe categorii de mâncăruri, sau aplicația pentru Android a site-ului www.retete-de-mancare.ro, unde pot fi găsite rețete pentru orice ocazie, având o secțiune dedicată rețetelor de Paște.

Alte aplicaţii recomandate de specialiştii PhoneGeeks în această perioadă sunt cele cu idei și sfaturi pentru prepararea ouălor de Paște, precum Egg Timer Free, o aplicație pentru Android care calculează timpul necesar fierberii ouălor.

Articolul întreg poate fi citit aici.

 

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!