X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Mar 18, 2013 - Ganduri    No Comments

Maria are cuvantul: Caii, preferatii mei

 

by Maria Grecea

Mie una îmi plac caii foarte mult. De la patru ani sunt conștientă de asta. Pe-atunci eram nedespărțită de televizor. Mă uitam foarte mult și foarte atentă la ”Horseland”. De-acolo mi-a venit inspirația. Dar, sinceră să fiu acolo nu erau cai reali dar în schimb erau cai cu buline verzi, șuvițe roz, de culoarea galben și cu părul arătând ca și dat cu fixativ. Mie îmi plac caii în toată splendoarea lor.

Mi se pare că tropăitul lor e magnific. Problema mea e că frumoșii cai de jucărie se obțin foarte greu. Și dacă îi obții la timp înseamnă că sunt de proastă calitate. Pe bune, un cal superb și ieftin se distruge una-două. Tot ce sper este ca noul cal să nu se dezmembreze, deoarece am așteptat trei ani pentru el.

La școală niciodată nu se vorbește despre cai, fapt care nu mă supără. Dar nici la ”Cunoașterea Mediului” nu se vorbește despre cai, lucru care mă supără.

Maria cai 2

Se face târziu deci trebuie să vă spun La revedere!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!