X
Va recomand sa cititi si..
Ganduri de la casa

Sunt atât de încântată de statul la casă și la ”țară” încât nu pot să aștept până se adună alte impresii. Nu am încă un colț de rai în grădină (de fapt nu am încă gard, tere...

Apr 4, 2013 - Familiale    1 Comment

Maria are cuvantul: Discutiile de seara

 

by Maria Grecea

Nu trebuie să facem cunoștință deoarece mă știți din compunerea trecută. Mă rog, dacă ăsta ar fi blogul meu poate și eu v-aș ști pe voi dar eu fiind doar un copil nu pot avea blogul meu.

Vedeți voi eu mă tot abat de la subiect, pun multe paranteze și repet de multe ori sinceră să fiu deoarece îmi place să povestesc. Dar dacă citiți până la capăt compunerea și îl aveți în listă pe Jora Grecea (adică tatăl meu) vă rog frumos să nu îi povestiți despre ce-am scris pentru că o să se supere. Mă rog, hai să revenim la subiect. Deci eu tot vorbesc cu mami despre una, despre alta, dar mami vine târziu, deci trebuie să vorbesc cu ea când mă bag în pat. Și partea rea este când tati este de dimineață (mai exact tati al meu lucrează pe ture, o săptămână dimineață, una după-amiază) și pur simplu nu mă lasă să vorbesc. Mă ia la trei păzește că e târziu și că următoarea zi nu mă mai trezesc. Prima oară  încearcă să mă adoarmă chiar el în timp ce eu mă gândesc cum să îl fac să plece. Poate nu aș vorbi atâta cu mami dacă tati nu m-ar ține ocupată cu băgatul în pat fără vorbăraie.

Ok, să vă explic mai detaliat cum stau lucrurile: tati zice că mă scol greu deoarece am stat la taclale cu mami deși asta nu e adevărat. Nu aveți idee în ce hal am ajuns. Tati mi-a stins luminile și cu ochii mei de pisică (văd foarte bine în întuneric) iau telefonul în mână și îi dau mesaj lui mami să vină. Ea îi zice lui tati că merge la toaletă și aprinde lumina la baie și intră în camera mea. Da, sunt de acord cu voi că am înebunit, dar m-am obișnuit să vorbesc cu mami. Degeaba i-aș explica lui tati că nu pot dormi fără să vorbesc că el zice că nu dorm deoarece nu țin fața la perete, nu mă învelesc (cu sau fără vorbăraie tot e o idee proastă) și nu tac.

Acum să analizăm varianta mea de dormit: pe locul de la margine, cu fața spre mami și discutând. Vedeți diferența? E evident că nu ne înțelegem. Dar totul se rezolvă când tati nu e prea atent sau nu e acasă.

Deoarece cred că am spus totul o să vă zic La revedere!

1 Comment

  • avatar

    Promitem ca nu ii spunem lui Jora Grecea, adica tatal tau. Dar poate ar trebui sa il faceti si pe el partas la discutiile voastre… Nu ar fi frumos ?

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!